Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 215.26 Cr
Over 4.06 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 47,176
5,221 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.71%
Weekly Positivity Rate is presently at 1.72%
12 SEP 2022 9:37AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 215.26 Cr (2,15,26,13,049) as per provisional reports till 7 am today.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 4.06 Cr (4,06,32,848) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,14,577
2nd Dose
1,01,11,584
Precaution Dose
68,78,741
FLWs
1st Dose
1,84,35,645
2nd Dose
1,77,07,068
Precaution Dose
1,33,85,144
Age Group 12-14 years
1st Dose
4,06,32,848
2nd Dose
3,08,75,488
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,17,97,218
2nd Dose
5,26,64,357
Age Group 18-44 years
1st Dose
56,09,21,518
2nd Dose
51,44,19,257
Precaution Dose
7,77,50,878
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,39,67,292
2nd Dose
19,66,44,742
Precaution Dose
4,15,23,140
Over 60 years
1st Dose
12,76,25,858
2nd Dose
12,29,27,193
Precaution Dose
4,39,30,501
Precaution Dose
18,34,68,404
Total
2,15,26,13,049
India’s Active Caseload currently stands at 47,176. Active cases now constitute 0.11% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.71%. 5,975 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,39,25,239.
5,221 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 1,84,965 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 88.95 Cr (88,95,93,391) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 1.72% and the Daily Positivity rate is reported to be 2.82%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ২১৫.২৬ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৪.০৬ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৪৭,১৭৬ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৫,২২১ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৭১%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ১.৭২% ওইরি
12 SEP 2022 9:37AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ২১৫.২৬ (২,১৫,২৬,১৩,০৪৯) হেনখ্রে।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৪.০৬ (৪,০৬,৩২,৮৪৮)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,১৪,৫৭৭
অনিশুবা দোজ
১,০১,১১,৫৮৪
প্রিকোসন দোজ
৬৮,৭৮,৭৪১
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,৩৫,৬৪৫
অনিশুবা দোজ
১,৭৭,০৭,০৬৮
প্রিকোসন দোজ
১,৩৩,৮৫,১৪৪
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৪,০৬,৩২,৮৪৮
অনিশুবা দোজ
৩,০৮,৭৫,৪৮৮
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,১৭,৯৭,২১৮
অনিশুবা দোজ
৫,২৬,৬৪,৩৫৭
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৬,০৯,২১,৫১৮
অনিশুবা দোজ
৫১,৪৪,১৯,২৫৭
প্রিকোসন দোজ
৭,৭৭,৫০,৮৭৮
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৯,৬৭,২৯২
অনিশুবা দোজ
১৯,৬৬,৪৪,৭৪২
প্রিকোসন দোজ
৪,১৫,২৩,১৪০
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭৬,২৫,৮৫৮
অনিশুবা দোজ
১২,২৯,২৭,১৯৩
প্রিকোসন দোজ
৪,৩৯,৩০,৫০১
প্রিকোসন দোজ
১৮,৩৪,৬৮,৪০৪
অপুনবা
২,১৫,২৬,১৩,০৪৯
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৪৭,১৭৬ দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.১১% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৭১%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৫,৯৭৫ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩৯,২৫,২৩৯ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৫,২২১ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ১,৮৪,৯৬৫ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৮.৯৫ (৮৮,৯৫,৯৩,৩৯১) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ১.৭২% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ২.৮২% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি