Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 211.66 Cr
Over 4.02 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 86,591
9,436 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.62%
Weekly Positivity Rate is presently at 2.70%
28 AUG 2022 9:39AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 211.66 Cr (2,11,66,35,408) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,82,08,570 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 4.02 Cr (4,02,51,855) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,13,932
2nd Dose
1,01,05,548
Precaution Dose
67,22,684
FLWs
1st Dose
1,84,34,350
2nd Dose
1,76,96,816
Precaution Dose
1,30,86,008
Age Group 12-14 years
1st Dose
4,02,51,855
2nd Dose
3,00,68,992
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,16,50,847
2nd Dose
5,22,59,094
Age Group 18-44 years
1st Dose
56,05,07,685
2nd Dose
51,27,89,310
Precaution Dose
5,87,72,292
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,38,89,334
2nd Dose
19,62,49,040
Precaution Dose
3,34,03,843
Over 60 years
1st Dose
12,75,71,104
2nd Dose
12,26,65,911
Precaution Dose
4,00,96,763
Precaution Dose
15,20,81,590
Total
2,11,66,35,408
India’s Active Caseload currently stands at 86,591. Active cases now constitute 0.19% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.62%. 9,999 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,37,93,787.
9,436 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 3,22,551 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 88.50 Cr (88,50,42,801) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 2.70% and the Daily Positivity rate is reported to be 2.93%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ২১১.৬৬ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৪.০২ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৮৬,৫৯১ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৯,৪৩৬ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৬২%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ২.৭০% ওইরি
28 AUG 2022 9:39AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ২১১.৬৬ (২,১১,৬৬,৩৫,৪০৮) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৮২,০৮,৫৭০গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৪.০২ (৪,০২,৫১,৮৫৫)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,১৩,৯৩২
অনিশুবা দোজ
১,০১,০৫,৫৪৮
প্রিকোসন দোজ
৬৭,২২,৬৮৪
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,৩৪,৩৫০
অনিশুবা দোজ
১,৭৬,৯৬,৮১৬
প্রিকোসন দোজ
১,৩০,৮৬,০০৮
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৪,০২,৫১,৮৫৫
অনিশুবা দোজ
৩,০০,৬৮,৯৯২
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,১৬,৫০,৮৪৭
অনিশুবা দোজ
৫,২২,৫৯,০৯৪
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৬,০৫,০৭,৬৮৫
অনিশুবা দোজ
৫১,২৭,৮৯,৩১০
প্রিকোসন দোজ
৫,৮৭,৭২,২৯২
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৮,৮৯,৩৩৪
অনিশুবা দোজ
১৯,৬২,৪৯,০৪০
প্রিকোসন দোজ
৩,৩৪,০৩,৮৪৩
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭৫,৭১,১০৪
অনিশুবা দোজ
১২,২৬,৬৫,৯১১
প্রিকোসন দোজ
৪,০০,৯৬,৭৬৩
প্রিকোসন দোজ
১৫,২০,৮১,৫৯০
অপুনবা
২,১১,৬৬,৩৫,৪০৮
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ৮৬,৫৯১দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.১৯% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৬২%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৯,৯৯৯ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,৩৭,৯৩,৭৮৭ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৯,৪৩৬ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৩,২২,৫৫১ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৮.৫০ (৮৮,৫০,৪২,৮০১) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ২.৭০% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ২.৯৩% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি