Ministry of Commerce & Industry
12.7 percent increase in Index of Eight Core Industries for June, 2022
29 JUL 2022 5:07PM by PIB Delhi
The combined Index of Eight Core Industries increased by 12.7 per cent (provisional) as compared to the Index of June 2021. The production of Coal, Cement, Electricity, Refinery Products, Fertilizers, Steel, and Natural Gas industries increased in June 2022 over the corresponding period of last year.
ICI measures combined and individual performance of production in selected eight core industries viz. Coal, Crude Oil, Natural Gas, Refinery Products, Fertilizers, Steel, Cement and Electricity. The Eight Core Industries comprise 40.27 percent of the weight of items included in the Index of Industrial Production (IIP). Details of yearly and monthly indices and growth rates are provided at Annex I & II respectively.
Final growth rate of Index of Eight Core Industries for March 2022 is revised to 4.8% from its provisional level 4.3%. The growth rate of ICI during April-June 2022-23 was 13.7% (P) as compared to the corresponding period of last FY.
The summary of the Index of Eight Core Industries is given below:
Coal –Coal production (weight: 10.33 per cent) increased by 31.1 per cent in June, 2022 over June, 2021. Its cumulative index increased by 31.2 per cent during April to June, 2022-23 over corresponding period of the previous year.
Crude Oil–Crude Oil production (weight: 8.98 per cent) declined by 1.7 per cent in June, 2022 over June, 2021. Its cumulative index increased by 0.6 per cent during April to June, 2022-23 over the corresponding period of previous year.
Natural Gas - Natural Gas production (weight: 6.88 per cent) increased by 1.2 per cent in June, 2022 over June, 2021. Its cumulative index increased by 4.8 per cent during April to June, 2022-23 over the corresponding period of previous year.
Petroleum Refinery Products–Petroleum Refinery production (weight: 28.04 per cent) increased by 15.1 per cent in June, 2022 over June, 2021. Its cumulative index increased by 13.5 per cent during April to June, 2022-23 over the corresponding period of previous year.
Fertilizers –Fertilizers production (weight: 2.63 per cent) increased by 8.2 per cent in June, 2022 over June, 2021. Its cumulative index increased by 13.2 per cent during April to June, 2022-23 over the corresponding period of previous year.
Steel –Steel production (weight: 17.92 per cent) increased by 3.3 per cent in June, 2022 over June, 2021. Its cumulative index increased by 6.6 per cent during April to June, 2022-23 over the corresponding period of previous year.
Cement –Cement production (weight: 5.37 per cent) increased by 19.4 per cent in June, 2022 over June, 2021. Its cumulative index increased by 17.1 per cent during April to June, 2022-23 over the corresponding period of previous year.
Electricity –Electricity generation (weight: 19.85 per cent) increased by 15.5 per cent in June, 2022 over June, 2021. Its cumulative index increased by 16.8 per cent during April to June, 2022-23 over the corresponding period of previous year.
Note 1: Data for April, 2022, May, 2022 and June, 2022 are provisional. Index numbers of Core Industries are revised /finalized as per updated data from source agencies.
Note 2: Since April, 2014, Electricity generation data from Renewable sources are also included.
Note 3: The industry-wise weights indicated above are individual industry weight derived from IIP and blown up on pro rata basis to a combined weight of ICI equal to 100.
Note 4: Since March 2019, a new steel product called Hot Rolled Pickled and Oiled (HRPO) under the item ‘Cold Rolled (CR) coils’ within the production of finished steel has also been included.
Note 5: Release of the index for July, 2022 will be on Wednesday 31st August, 2022.
Annex I
Performance of Eight Core Industries
Yearly Index & Growth Rate
Base Year: 2011-12=100
Index
Sector
Coal
Crude Oil
Natural Gas
Refinery Products
Fertilizers
Steel
Cement
Electricity
Overall Index
Weight
10.33
8.98
6.88
28.04
2.63
17.92
5.37
19.85
100.00
2013-14
104.2
99.2
74.5
108.6
98.1
115.8
111.5
110.3
106.5
2014-15
112.6
98.4
70.5
108.8
99.4
121.7
118.1
126.6
111.7
2015-16
118.0
97.0
67.2
114.1
106.4
120.2
123.5
133.8
115.1
2016-17
121.8
94.5
66.5
119.7
106.6
133.1
122.0
141.6
120.5
2017-18
124.9
93.7
68.4
125.2
106.6
140.5
129.7
149.2
125.7
2018-19
134.1
89.8
69.0
129.1
107.0
147.7
147.0
156.9
131.2
2019-20
133.6
84.5
65.1
129.4
109.8
152.6
145.7
158.4
131.6
2020-21
131.1
80.1
59.8
114.9
111.6
139.4
130.0
157.6
123.2
2021-22
142.3
77.9
71.3
125.1
112.4
163.0
156.9
170.1
136.1
Apr-Jun 2021*
114.2
77.8
68.5
118.1
102.6
154.2
146.1
168.3
128.2
Apr-Jun 2022*
149.8
78.3
71.8
134.1
116.1
164.3
171.0
196.6
145.8
*Provisional
Growth Rates (on Y-o-Y basis in per cent)
Sector
Coal
Crude Oil
Natural Gas
Refinery Products
Fertilizers
Steel
Cement
Electricity
Overall Growth
Weight
10.33
8.98
6.88
28.04
2.63
17.92
5.37
19.85
100.00
2013-14
1.0
-0.2
-12.9
1.4
1.5
7.3
3.7
6.1
2.6
2014-15
8.0
-0.9
-5.3
0.2
1.3
5.1
5.9
14.8
4.9
2015-16
4.8
-1.4
-4.7
4.9
7.0
-1.3
4.6
5.7
3.0
2016-17
3.2
-2.5
-1.0
4.9
0.2
10.7
-1.2
5.8
4.8
2017-18
2.6
-0.9
2.9
4.6
0.03
5.6
6.3
5.3
4.3
2018-19
7.4
-4.1
0.8
3.1
0.3
5.1
13.3
5.2
4.4
2019-20
-0.4
-5.9
-5.6
0.2
2.7
3.4
-0.9
0.9
0.4
2020-21
-1.9
-5.2
-8.2
-11.2
1.7
-8.7
-10.8
-0.5
-6.4
2021-22
8.5
-2.6
19.2
8.9
0.7
16.9
20.8
8.0
10.4
Apr-Jun 2021*
7.9
-3.4
21.8
15.4
-1.7
88.4
57.8
16.8
26.0
Apr-Jun 2022*
31.2
0.6
4.8
13.5
13.2
6.6
17.1
16.8
13.7
*Provisional,YoY is calculated over the corresponding financial year of previous year
Annex II
Performance of Eight Core Industries
Monthly Index & Growth Rate
Base Year: 2011-12=100
Index
Sector
Coal
Crude Oil
Natural Gas
Refinery Products
Fertilizers
Steel
Cement
Electricity
Overall Index
Weight
10.3335
8.9833
6.8768
28.0376
2.6276
17.9166
5.3720
19.8530
100.00
Jun-21
112.1
78.2
70.0
113.2
116.9
153.1
148.2
169.1
127.2
Jul-21
119.2
80.3
72.8
122.2
120.1
155.2
154.3
184.7
134.7
Aug-21
118.4
79.4
73.7
115.5
117.0
161.1
148.8
188.7
134.2
Sep-21
113.8
77.0
73.3
112.7
113.6
160.5
141.1
167.9
128.0
Oct-21
140.4
79.2
76.3
127.5
122.9
167.6
161.9
167.3
137.8
Nov-21
149.2
76.6
72.2
131.9
121.4
157.4
127.3
147.9
131.8
Dec-21
164.3
79.1
72.7
134.4
121.1
169.9
168.8
162.5
141.7
Jan-22
174.8
79.1
71.4
135.8
115.2
174.5
176.4
165.6
144.8
Feb-22
174.4
71.6
64.9
124.9
102.4
165.0
167.7
160.8
137.1
Mar-22
210.8
79.6
72.6
142.5
107.7
182.4
198.8
191.0
158.0
Apr-22*
146.2
77.8
70.9
134.7
96.0
163.6
170.9
194.5
144.4
May-22*
156.5
80.3
73.5
137.3
126.0
171.3
165.4
199.9
149.5
Jun-22*
146.9
76.8
70.9
130.3
126.4
158.1
176.8
195.3
143.4
*Provisional
Growth Rates (on Y-o-Y basis in per cent)
Sector
Coal
Crude Oil
Natural Gas
Refinery Products
Fertilizers
Steel
Cement
Electricity
Overall Growth
Weight
10.3335
8.9833
6.8768
28.0376
2.6276
17.9166
5.3720
19.8530
100.0000
Jun-21
7.4
-1.8
20.6
2.4
2.0
25.2
7.5
8.2
9.4
Jul-21
18.8
-3.2
19.0
6.7
0.6
9.4
21.7
11.0
9.9
Aug-21
20.6
-2.3
20.7
9.1
-3.1
6.9
36.3
16.0
12.2
Sep-21
7.8
-1.7
27.5
6.0
0.04
7.1
11.3
0.9
5.4
Oct-21
14.7
-2.2
25.8
14.4
0.04
5.9
14.6
3.2
8.7
Nov-21
8.2
-2.2
23.7
4.3
2.5
0.9
-3.6
2.1
3.2
Dec-21
5.2
-1.8
19.5
5.9
3.5
-0.6
14.2
2.9
4.1
Jan-22
8.2
-2.4
11.7
3.7
-2.0
3.8
14.1
0.9
4.0
Feb-22
6.6
-2.2
12.5
8.8
-1.4
5.6
4.2
4.5
5.9
Mar-22
0.3
-3.4
7.6
6.1
15.3
4.1
9.0
6.1
4.8
Apr-22*
28.8
-0.9
6.4
9.2
8.7
2.2
7.4
11.8
9.3
May-22*
33.6
4.6
7.0
16.7
22.9
14.6
26.2
23.5
19.3
Jun-22*
31.1
-1.7
1.2
15.1
8.2
3.3
19.4
15.5
12.7
*Provisional,YoY is calculated over the corresponding month of previous year

কমর্স অমসুং ইন্দস্ত্রী মন্ত্রালয়
জুন, ২০২২গী ওইনা করোর নিপানগী ইন্দস্ত্রীশিংগী ইন্দেক্সতা চাদা ১২.৭ হেনগৎলকখি
29 JUL 2022 5:07PM by PIB Imphal
জুন ২০২১গী ইন্দেক্সকা চাংদম্নবদা করোর নিপানগী ইন্দস্ত্রীশিংগী অপুনবা ইন্দেক্স অসি চাদা ১২.৭ (প্রোভিজনেল ) হেনগৎলকখি। হৌখিবা চহিগী চপ মান্নবা মতমগা চাংদম্নবদা জুন ২০২২দা কোল, সিমেন্ত, ইলেক্ত্রিসিতী, রিফাইনরী প্রদক্তশিং, ফর্তিলাইজরশিং, স্তীল অমসুং নেচরেল গ্যাস ইন্দস্ত্রীজশিং পুথোকপা অসি হেনগৎলকখি।
আই.সি.আই.না খনগৎলবা করোর নিপানগী ইন্দস্ত্রীশিং হায়বদি কোল, ক্রুদ ওইল, নেচরেল গ্যাস, রিফাইনরী প্রদক্তশিং, ফর্তিলাইজরশিং, স্তীল, সিমেন্দ অমসুং ইলেক্ত্রিসিতীদা লৈরিবা অপুনবা অমসুং ইন্দিবিজুএল পর্ফোরমেন্স ওল্লি। করোর নিপানগী ইন্দস্ত্রীশিংদা ইন্দেক্স ওফ ইন্দস্ত্রিএল প্রদক্সন (আই.আই.পি.)দা য়াওবা আইতেমশিংগী ৱেতকী চাদা ৪০.২৭ য়াওরি। মথং শিৎনা এনেক্স I অমসুং IIদা চহিগী অমসুং থাগী ইন্দেক্সশিং অমসুং গ্রোথ রেৎশিংগী অকুপ্পা মরোলশিং পীরি।
মার্চ ২০২২গী করোর নিপানগী ইন্দস্ত্রীশিংগী ইন্দেক্সকী অরোইবা গ্রোথ রেৎ অসি মাগী প্রোবিজনেল লেবেলদা ৪.৩% লৈরম্বা অদুদগী ৪.৮%দা রিভাইজ তৌখি। এপ্রিল-জুন ২০২২-২৩গী মনুংদা আই.সি.আই.গী গ্রোথ রেৎ অসি মমাংগী এফ.ৱাই.গী চপ মান্নবা মতমগা চাংদম্নবদা ১৩.৭% (পি) ওইখি।
করোর নিপানগী ইন্দস্ত্রীশিংগী শম্লপ্পা ৱারোল মখাদা পীরি:
কোল – কোল পুথোকপা (ৱেত: চাদা ১০.৩৩) অসি জুন ২০২১দগী জুন, ২০২২দা চাদা ৩১.১ হেনগৎলকখি। মাগী অপুনবা ইন্দেক্স অসি মমাং চহিগী চপ মান্নবা মতমগী য়েংনবা এপ্রিল-জুন, ২০২২-২গী মনুংদা চাদা ৩১.২ হেনগৎলকখি।
ক্রুদ ওইল – ক্রুদ ওইল পুথোকপা (ৱেত: চাদা ৮.৯৮) অসি জুন ২০২১দগী জুন, ২০২২দা চাদা ১.৭ হন্দরকখি। মাগী অপুনবা ইন্দেক্স অসি মমাং চহিগী চপ মান্নবা মতমগী য়েংনবা এপ্রিল-জুন, ২০২২-২গী মনুংদা চাদা ০.৬ হেনগৎলকখি।
নেচরেল গ্যাস - নেচরেল গ্যাস পুথোকপা (ৱেত: চাদা ৬.৮৮) অসি জুন ২০২১দগী জুন, ২০২২দা চাদা ১.২ হেনগৎলকখি। মাগী অপুনবা ইন্দেক্স অসি মমাং চহিগী চপ মান্নবা মতমগী য়েংনবা এপ্রিল-জুন, ২০২২-২গী মনুংদা চাদা ৪.৮ হেনগৎলকখি।
পেত্রোলিয়ম রিফাইনরী প্রদক্তশিং – পেত্রোলিয়ম রিফাইনরী পুথোকপা (ৱেত: চাদা ২৮.০৪) অসি জুন ২০২১দগী জুন, ২০২২দা চাদা ১৫.১ হেনগৎলকখি। মাগী অপুনবা ইন্দেক্স অসি মমাং চহিগী চপ মান্নবা মতমগী য়েংনবা এপ্রিল-জুন, ২০২২-২গী মনুংদা চাদা ১৩.৫ হেনগৎলকখি।
ফর্তিলাইজরশিং –ফর্তিলাইজরশিং পুথোকপা (ৱেত: চাদা ২.৬৩) অসি জুন ২০২১দগী জুন, ২০২২দা চাদা ৮.২ হেনগৎলকখি। মাগী অপুনবা ইন্দেক্স অসি মমাং চহিগী চপ মান্নবা মতমগী য়েংনবা এপ্রিল-জুন, ২০২২-২গী মনুংদা চাদা ১৩.২ হেনগৎলকখি।
স্তীল – স্তীল পুথোকপা (ৱেত: চাদা ১৭.৯২) অসি জুন ২০২১দগী জুন, ২০২২দা চাদা ৩.৩ হেনগৎলকখি। মাগী অপুনবা ইন্দেক্স অসি মমাং চহিগী চপ মান্নবা মতমগী য়েংনবা এপ্রিল-জুন, ২০২২-২গী মনুংদা চাদা ৬.৬ হেনগৎলকখি।
সিমেন্ত – সিমেন্ত পুথোকপা (ৱেত: চাদা ৫.৩৭) অসি জুন ২০২১দগী জুন, ২০২২দা চাদা ১৯.৪ হেনগৎলকখি। মাগী অপুনবা ইন্দেক্স অসি মমাং চহিগী চপ মান্নবা মতমগী য়েংনবা এপ্রিল-জুন, ২০২২-২গী মনুংদা চাদা ১৭.১ হেনগৎলকখি।
ইলেক্ত্রিসিতী – ইলেক্ত্রিসিতী পুথোকপা (ৱেত: চাদা ১৯.৮৫) অসি জুন ২০২১দগী জুন, ২০২২দা চাদা ১৫.৫ হেনগৎলকখি। মাগী অপুনবা ইন্দেক্স অসি মমাং চহিগী চপ মান্নবা মতমগী য়েংনবা এপ্রিল-জুন, ২০২২-২গী মনুংদা চাদা ১৬.৮ হেনগৎলকখি।
খঙজিনগদবা ১: এপ্রিল, ২০২২, মে ২০২২ অমসুং জুন, ২০২২গী দেতা অসি প্রোবিজনেলনি। কোর ইন্দস্ত্রীশিংগী ইন্দেক্স নম্বরশিং অসি সোর্স এজেন্সীশিংগী অপদেৎ তৌরবা দেতাগী মতুং ইন্না রিভাইজ/ফাইনেলাইজ তৌখি।
খঙজিনগদবা ২: এপ্রিল, ২০১৪দগী হৌনা রিন্যুএবল সোর্সশিংদগী ইলেক্ত্রিসিতী পুথোকপগী দেতাসু য়াওহনখি।
খঙজিনগদবা ৩: ইন্দস্ত্রী অমমমগী ওইনা মথক্তা পীরিবা ৱেতশিং অসি আই.আই.পি.দগী হোৎবা ইন্দিবিজুএল ইন্দস্ত্রী ৱেতনি অমসুং প্রো রেতা বেসিস্তা আই.সি.আই.গী ১০০গা মান্নবা অপুনবা ৱেত অমদা হেনগৎহনখি।
খঙজিনগদবা ৪: মার্চ ২০১৯দগী হৌনা ফিনিশ স্তীল পুথোকপগী মনুং চনবা আইতেম ‘কোল্দ রোল্দ (সি.আর.) কোইলস’কী মখাদা হোৎ রোল্দ পোকল্দ এন্দ ওইল্দ (ঐচ.আর.পি.ও.) কৌবা অনৌবা স্তীল প্রদক্ত অমসু হাপচিনখি।
খঙজিনগদবা ৫: জুলাই, ২০২২গী ইন্দেক্সকী রিলিজ অসি ওগস্ত ৩১, ২০২২দা থোক্কনি।
এনেক্স I
করোর নিপানগী ইন্দস্ত্রীশিংগী পর্ফোরমেন্স
চহিগী ইন্দেক্স অমসুং গ্রোথ রেৎ
বেস ইয়র: ২০১১-১২=১০০
ইন্দেক্স
সেক্তর
কোল
ক্রুদ ওইল
নেচরেল গ্যাস
রিফাইনরী প্রদক্তশিং
ফর্তিলাইজরশিং
স্তীল
সিমেন্ত
ইলেক্ত্রিসিতী
অপুনবা ইন্দেক্স
ৱেত
১০.৩৩
৮.৯৮
৬.৮৮
২৮.০৪
২.৬৩
১৭.৯২
৫.৩৭
১৯.৮৫
১০০.০০
২০১৩-১৪
১০৪.২
৯৯.২
৭৪.৫
১০৮.৬
৯৮.১
১১৫.৮
১১১.৫
১১০.৩
১০৬.৫
২০১৪-১৫
১১২.৬
৯৮.৪
৭০.৫
১০৮.৮
৯৯.৪
১২১.৭
১১৮.১
১২৬.৬
১১১.৭
২০১৫-১৬
১১৮.০
৯৭.০
৬৭.২
১১৪.১
১০৬.৪
১২০.২
১২৩.৫
১৩৩.৮
১১৫.১
২০১৬-১৭
১২১.৮
৯৪.৫
৬৬.৫
১১৯.৭
১০৬.৬
১৩৩.১
১২২.০
১৪১.৬
১২০.৫
২০১৭-১৮
১২৪.৯
৯৩.৭
৬৮.৪
১২৫.২
১০৬.৬
১৪০.৫
১২৯.৭
১৪৯.২
১২৫.৭
২০১৮-১৯
১৩৪.১
৮৯.৮
৬৯.০
১২৯.১
১০৭.০
১৪৭.৭
১৪৭.০
১৫৬.৯
১৩১.২
২০১৯-২০
১৩৩.৬
৮৪.৫
৬৫.১
১২৯.৪
১০৯.৮
১৫২.৬
১৪৫.৭
১৫৮.৪
১৩১.৬
২০২০-২১
১৩১.১
৮০.১
৫৯.৮
১১৪.৯
১১১.৬
১৩৯.৪
১৩০.০
১৫৭.৬
১২৩.২
২০২১-২২
১৪২.৩
৭৭.৯
৭১.৩
১২৫.১
১১২.৪
১৬৩.০
১৫৬.৯
১৭০.১
১৩৬.১
এপ্রিল-জুন ২০২১*
১১৪.২
৭৭.৮
৬৮.৫
১১৮.১
১০২.৬
১৫৪.২
১৪৬.১
১৬৮.৩
১২৮.২
এপ্রিল-জুন ২০২২*
১৪৯.৮
৭৮.৩
৭১.৮
১৩৪.১
১১৬.১
১৬৪.৩
১৭১.০
১৯৬.৬
১৪৫.৮
*প্রোবিজনেল
গ্রোথ রেৎশিং (ৱাই-ও-ৱাই বেসিসতা চাদা)
সেক্তর
কোল
ক্রুদ ওইল
নেচরেল গ্যাস
রিফাইনরী প্রদক্তশিং
ফর্তিলাইজরশিং
স্তীল
সিমেন্ত
ইলেক্ত্রিসিতী
অপুনবা ইন্দেক্স
ৱেত
১০.৩৩
৮.৯৮
৬.৮৮
২৮.০৪
২.৬৩
১৭.৯২
৫.৩৭
১৯.৮৫
১০০.০০
২০১৩-১৪
১.০
-০.২
-১২.৯
১.৪
১.৫
৭.৩
৩.৭
৬.১
২.৬
২০১৪-১৫
৮.০
-০.৯
-৫.৩
০.২
১.৩
৫.১
৫.৯
১৪.৮
৪.৯
২০১৫-১৬
৪.৮
-১.৪
-৪.৭
৪.৯
৭.০
-১.৩
৪.৬
৫.৭
৩.০
২০১৬-১৭
৩.২
-২.৫
-১.০
৪.৯
০.২
১০.৭
-১.২
৫.৮
৪.৮
২০১৭-১৮
২.৬
-০.৯
২.৯
৪.৬
০.০৩
৫.৬
৬.৩
৫.৩
৪.৩
২০১৮-১৯
৭.৪
-৪.১
০.৮
৩.১
০.৩
৫.১
১৩.৩
৫.২
৪.৪
২০১৯-২০
-০.৪
-৫.৯
-৫.৬
০.২
২.৭
৩.৪
-০.৯
০.৯
০.৪
২০২০-২১
-১.৯
-৫.২
-৮.২
-১১.২
১.৭
-৮.৭
-১০.৮
-০.৫
-৬.৪
২০২১-২২
৮.৫
-২.৬
১৯.২
৮.৯
০.৭
১৬.৯
২০.৮
৮.০
১০.৪
এপ্রিল-জুন
২০২১*
৭.৯
-৩.৪
২১.৮
১৫.৪
-১.৭
৮৮.৪
৫৭.৮
১৬.৮
২৬.০
এপ্রিল-জুন
২০২২*
৩১.২
০.৬
৪.৮
১৩.৫
১৩.২
৬.৬
১৭.১
১৬.৮
১৩.৭
* প্রোবিজনেল, ৱাই.ও.ৱাই. অসি মমাং চহিগী চপ মান্নবা শেনবা চহিদা হোৎখি
‌এনেক্স II
করোর নিপানগী ইন্দস্ত্রীশিংগী পর্ফোরমেন্স
থাগী ইন্দেক্স অমসুং গ্রোথ রেৎ
বেস ইয়র: ২০১১-১২=১০০
ইন্দেক্স
সেক্তর
কোল
ক্রুদ ওইল
নেচরেল গ্যাস
রিফাইনরী প্রদক্তশিং
ফর্তিলাইজরশিং
স্তীল
সিমেন্ত
ইলেক্ত্রিসিতী
অপুনবা ইন্দেক্স
ৱেত
১০.৩৩৩৫
৮.৯৮৩৩
৬.৮৭৬৮
২৮.০৩৭৬
২.৬২৭৬
১৭.৯১৬৬
৫.৩৭২০
১৯.৮৫৩০
১০০.০০
জুন-২১
১১২.১
৭৮.২
৭০.০
১১৩.২
১১৬.৯
১৫৩.১
১৪৮.২
১৬৯.১
১২৭.২
জুলাই-২১
১১৯.২
৮০.৩
৭২.৮
১২২.২
১২০.১
১৫৫.২
১৫৪.৩
১৮৪.৭
১৩৪.৭
ওগস্ত-২১
১১৮.৪
৭৯.৪
৭৩.৭
১১৫.৫
১১৭.০
১৬১.১
১৪৮.৮
১৮৮.৭
১৩৪.২
সেপ্তেম্বর-২১
১১৩.৮
৭৭.০
৭৩.৩
১১২.৭
১১৩.৬
১৬০.৫
১৪১.১
১৬৭.৯
১২৮.০
ওক্তোবর-২১
১৪০.৪
৭৯.২
৭৬.৩
১২৭.৫
১২২.৯
১৬৭.৬
১৬১.৯
১৬৭.৩
১৩৭.৮
নবেম্বর-২১
১৪৯.২
৭৬.৬
৭২.২
১৩১.৯
১২১.৪
১৫৭.৪
১২৭.৩
১৪৭.৯
১৩১.৮
দিসেম্বর-২১
১৬৪.৩
৭৯.১
৭২.৭
১৩৪.৪
১২১.১
১৬৯.৯
১৬৮.৮
১৬২.৫
১৪১.৭
জনুৱারী-২২
১৭৪.৮
৭৯.১
৭১.৪
১৩৫.৮
১১৫.২
১৭৪.৫
১৭৬.৪
১৬৫.৬
১৪৪.৮
ফেব্রুৱারী-২২
১৭৪.৪
৭১.৬
৬৪.৯
১২৪.৯
১০২.৪
১৬৫.০
১৬৭.৭
১৬০.৮
১৩৭.১
মার্চ-২২
২১০.৮
৭৯.৬
৭২.৬
১৪২.৫
১০৭.৭
১৮২.৪
১৯৮.৮
১৯১.০
১৫৮.০
এপ্রিল-২২*
১৪৬.২
৭৭.৮
৭০.৯
১৩৪.৭
৯৬.০
১৬৩.৬
১৭০.৯
১৯৪.৫
১৪৪.৪
মে-২২*
১৫৬.৫
৮০.৩
৭৩.৫
১৩৭.৩
১২৬.০
১৭১.৩
১৬৫.৪
১৯৯.৯
১৪৯.৫
জুন-২২*
১৪৬.৯
৭৬.৮
৭০.৯
১৩০.৩
১২৬.৪
১৫৮.১
১৭৬.৮
১৯৫.৩
১৪৩.৪
*প্রোবিজনেল
গ্রোথ রেৎশিং (ৱাই-ও-ৱাই বেসিসতা চাদা)
সেক্তর
কোল
ক্রুদ ওইল
নেচরেল গ্যাস
রিফাইনরী প্রদক্তশিং
ফর্তিলাইজরশিং
স্তীল
সিমেন্ত
ইলেক্ত্রিসিতী
অপুনবা ইন্দেক্স
ৱেত
১০.৩৩৩৫
৮.৯৮৩৩
৬.৮৭৬৮
২৮.০৩৭৬
২.৬২৭৬
১৭.৯১৬৬
৫.৩৭২০
১৯.৮৫৩০
১০০.০০০০
জুন-২১
৭.৪
-১.৮
২০.৬
২.৪
২.০
২৫.২
৭.৫
৮.২
৯.৪
জুলাই-২১
১৮.৮
-৩.২
১৯.০
৬.৭
০.৬
৯.৪
২১.৭
১১.০
৯.৯
ওগস্ত-২১
২০.৬
-২.৩
২০.৭
৯.১
-৩.১
৬.৯
৩৬.৩
১৬.০
১২.২
সেপ্তেম্বর-২১
৭.৮
-১.৭
২৭.৫
৬.০
০.০৪
৭.১
১১.৩
০.৯
৫.৪
ওক্তোবর-২১
১৪.৭
-২.২
২৫.৮
১৪.৪
০.০৪
৫.৯
১৪.৬
৩.২
৮.৭
নবেম্বর-২১
৮.২
-২.২
২৩.৭
৪.৩
২.৫
০.৯
-৩.৬
২.১
৩.২
দিসেম্বর-২১
৫.২
-১.৮
১৯.৫
৫.৯
৩.৫
-০.৬
১৪.২
২.৯
৪.১
জনুৱারী-২২
৮.২
-২.৪
১১.৭
৩.৭
-২.০
৩.৮
১৪.১
০.৯
৪.০
ফেব্রুৱারী-২২
৬.৬
-২.২
১২.৫
৮.৮
-১.৪
৫.৬
৪.২
৪.৫
৫.৯
মার্চ-২২
০.৩
-৩.৪
৭.৬
৬.১
১৫.৩
৪.১
৯.০
৬.১
৪.৮
এপ্রিল-২২*
২৮.৮
-০.৯
৬.৪
৯.২
৮.৭
২.২
৭.৪
১১.৮
৯.৩
মে-২২*
৩৩.৬
৪.৬
৭.০
১৬.৭
২২.৯
১৪.৬
২৬.২
২৩.৫
১৯.৩
জুন-২২*
৩১.১
-১.৭
১.২
১৫.১
৮.২
৩.৩
১৯.৪
১৫.৫
১২.৭
* প্রোবিজনেল, ৱাই.ও.ৱাই. অসি মমাং চহিগী চপ মান্নবা থাদা হোৎখি