Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 198.76Cr
Over 3.74Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at1,28,690
18,257new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.50%
Weekly Positivity Rate is presently at 4.08%
10 JUL 2022 9:26AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 198.76 Cr (1,98,76,59,299) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,60,73,365sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.74 Cr (3,74,65,196) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,09,563
2nd Dose
1,00,71,779
Precaution Dose
58,55,326
FLWs
1st Dose
1,84,25,557
2nd Dose
1,76,37,332
Precaution Dose
1,08,73,047
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,74,65,196
2nd Dose
2,51,14,008
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,06,85,288
2nd Dose
4,95,68,848
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,85,69,005
2nd Dose
50,38,88,937
Precaution Dose
39,57,554
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,35,01,878
2nd Dose
19,40,24,281
Precaution Dose
30,30,491
Over 60 years
1st Dose
12,73,09,491
2nd Dose
12,12,20,636
Precaution Dose
2,60,51,082
Precaution Dose
4,97,67,500
Total
1,98,76,59,299
India’s Active Caseload currently stands at1,28,690.Active cases now constitute 0.30% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.50%. 14,553patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,29,68,533.
18,257new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 4,32,777COVID-19tests being conducted. India has so far conducted over 86.66Cr (86,66,10,714) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 4.08% and the Daily Positivity rate is reported to be 4.22%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৯৮.৭৬ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৭৪ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,২৮,৬৯০ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৮,২৫৭ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৫০%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৪.০৮% ওইরি
10 JUL 2022 9:26AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৯৮.৭৬ (১,৯৮,৭৬,৫৯,২৯৯) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৬০,৭৩,৩৬৫গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৭৪ (৩,৭৪,৬৫,১৯৬)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০৯,৫৬৩
অনিশুবা দোজ
১,০০,৭১,৭৭৯
প্রিকোসন দোজ
৫৮,৫৫,৩২৬
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,২৫,৫৫৭
অনিশুবা দোজ
১,৭৬,৩৭,৩৩২
প্রিকোসন দোজ
১,০৮,৭৩,০৪৭
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,৭৪,৬৫,১৯৬
অনিশুবা দোজ
২,৫১,১৪,০০৮
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,০৬,৮৫,২৮৮
অনিশুবা দোজ
৪,৯৫,৬৮,৮৪৮
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৮৫,৬৯,০০৫
অনিশুবা দোজ
৫০,৩৮,৮৮,৯৩৭
প্রিকোসন দোজ
৩৯,৫৭,৫৫৪
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৫,০১,৮৭৮
অনিশুবা দোজ
১৯,৪০,২৪,২৮১
প্রিকোসন দোজ
৩০,৩০,৪৯১
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭৩,০৯,৪৯১
অনিশুবা দোজ
১২,১২,২০,৬৩৬
প্রিকোসন দোজ
২,৬০,৫১,০৮২
প্রিকোসন দোজ
৪,৯৭,৬৭,৫০০
অপুনবা
১,৯৮,৭৬,৫৯,২৯৯
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ,২৮,৬৯০দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.৩০% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৫০%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৪,৫৫৩নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৯,৬৮,৫৩৩ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৮,২৫৭ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৪,৩২,৭৭৭তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৬.৬৬ (৮৬,৬৬,১০,৭১৪) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.০৮% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.২২% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি