Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 198.09 Cr
Over 3.69 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 1,14,475
13,086 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.53%
Weekly Positivity Rate is presently at 3.81%
05 JUL 2022 9:36AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 198.09 Cr (1,98,09,87,178) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,58,74,950 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.69 Cr (3,69,96,932) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,09,201
2nd Dose
1,00,68,047
Precaution Dose
57,59,507
FLWs
1st Dose
1,84,24,628
2nd Dose
1,76,30,640
Precaution Dose
1,04,98,186
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,69,96,932
2nd Dose
2,41,56,961
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,05,47,867
2nd Dose
4,91,23,133
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,83,90,131
2nd Dose
50,25,28,809
Precaution Dose
33,26,797
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,34,70,659
2nd Dose
19,37,13,005
Precaution Dose
27,42,492
Over 60 years
1st Dose
12,72,83,132
2nd Dose
12,10,10,355
Precaution Dose
2,49,06,696
Precaution Dose
4,72,33,678
Total
1,98,09,87,178
India’s Active Caseload currently stands at 1,14,475. Active cases now constitute 0.26% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.53%. 12,456 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,28,91,933.
13,086 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 4,51,312 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 86.44 Cr (86,44,51,219) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 3.81% and the Daily Positivity rate is reported to be 2.90%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৯৮.০৯ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৬৯ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,১৪,৪৭৫ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৩,০৮৬ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৫৩%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৩.৮১% ওইরি
05 JUL 2022 9:36AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৯৮.০৯ (১,৯৮,০৯,৮৭,১৭৮) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৫৮,৭৪,৯৫০গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৬৯ (৩,৬৯,৯৬,৯৩২)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০৯,২০১
অনিশুবা দোজ
১,০০,৬৮,০৪৭
প্রিকোসন দোজ
৫৭,৫৯,৫০৭
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,২৪,৬২৮
অনিশুবা দোজ
১,৭৬,৩০,৬৪০
প্রিকোসন দোজ
১,০৪,৯৮,১৮৬
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,৬৯,৯৬,৯৩২
অনিশুবা দোজ
২,৪১,৫৬,৯৬১
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,০৫,৪৭,৮৬৭
অনিশুবা দোজ
৪,৯১,২৩,১৩৩
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৮৩,৯০,১৩১
অনিশুবা দোজ
৫০,২৫,২৮,৮০৯
প্রিকোসন দোজ
৩৩,২৬,৭৯৭
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৪,৭০,৬৫৯
অনিশুবা দোজ
১৯,৩৭,১৩,০০৫
প্রিকোসন দোজ
২৭,৪২,৪৯২
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭২,৮৩,১৩২
অনিশুবা দোজ
১২,১০,১০,৩৫৫
প্রিকোসন দোজ
২,৪৯,০৬,৬৯৬
প্রিকোসন দোজ
৪,৭২,৩৩,৬৭৮
অপুনবা
১,৯৮,০৯,৮৭,১৭৮
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,১৪,৪৭৫দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.২৬% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৫৩%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১২,৪৫৬ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৮,৯১,৯৩৩ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৩,০৮৬ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৪,৫১,৩১২ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৬.৪৪ (৮৬,৪৪,৫১,২১৯) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৩.৮১% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ২.৯০% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি