Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 197.95 Cr
Over 3.69 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 1,11,711
16,103 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.54%
Weekly Positivity Rate is presently at 3.81%
03 JUL 2022 9:35AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 197.95 Cr (1,97,95,72,963) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,58,31,465 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.69 Cr (3,69,03,521) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,09,119
2nd Dose
1,00,67,432
Precaution Dose
57,42,274
FLWs
1st Dose
1,84,24,422
2nd Dose
1,76,29,443
Precaution Dose
1,04,24,485
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,69,03,521
2nd Dose
2,39,52,729
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,05,14,353
2nd Dose
4,90,21,990
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,83,51,174
2nd Dose
50,21,95,702
Precaution Dose
32,05,908
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,34,64,141
2nd Dose
19,36,41,226
Precaution Dose
26,85,574
Over 60 years
1st Dose
12,72,77,086
2nd Dose
12,09,62,483
Precaution Dose
2,46,99,901
Precaution Dose
4,67,58,142
Total
1,97,95,72,963
India’s Active Caseload currently stands at 1,11,711. Active cases now constitute 0.26% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.54%. 13,929 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,28,65,519.
16,103 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 3,76,720 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 86.36 Cr (86,36,66,929) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 3.81% and the Daily Positivity rate is reported to be 4.27%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৯৭.৯৫ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৬৯ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,১১,৭১১ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৬,১০৩ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৫৪%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৩.৮১% ওইরি
03 JUL 2022 9:35AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৯৭.৯৫ (১,৯৭,৯৫,৭২,৯৬৩) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৫৮,৩১,৪৬৫গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৬৯ (৩,৬৯,০৩,৫২১)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০৯,১১৯
অনিশুবা দোজ
১,০০,৬৭,৪৩২
প্রিকোসন দোজ
৫৭,৪২,২৭৪
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,২৪,৪২২
অনিশুবা দোজ
১,৭৬,২৯,৪৪৩
প্রিকোসন দোজ
১,০৪,২৪,৪৮৫
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,৬৯,০৩,৫২১
অনিশুবা দোজ
২,৩৯,৫২,৭২৯
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,০৫,১৪,৩৫৩
অনিশুবা দোজ
৪,৯০,২১,৯৯০
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৮৩,৫১,১৭৪
অনিশুবা দোজ
৫০,২১,৯৫,৭০২
প্রিকোসন দোজ
৩২,০৫,৯০৮
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৪,৬৪,১৪১
অনিশুবা দোজ
১৯,৩৬,৪১,২২৬
প্রিকোসন দোজ
২৬,৮৫,৫৭৪
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭২,৭৭,০৮৬
অনিশুবা দোজ
১২,০৯,৬২,৪৮৩
প্রিকোসন দোজ
২,৪৬,৯৯,৯০১
প্রিকোসন দোজ
৪,৬৭,৫৮,১৪২
অপুনবা
১,৯৭,৯৫,৭২,৯৬৩
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,১১,৭১১দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.২৬% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৫৪%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৩,৯২৯ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৮,৬৫,৫১৯ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৬,১০৩ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৩,৭৬,৭২০ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৬.৩৬ (৮৬,৩৬,৬৬,৯২৯) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৩.৮১% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৪.২৭ % ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি