Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 197.74 Cr
Over 3.67 Cr 1st dose vaccines administered for age group 12-14 years
India's Active caseload currently stands at 1,07,189
17,070 new cases reported in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.55%
Weekly Positivity Rate is presently at 3.59%
01 JUL 2022 9:27AM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 197.74 Cr (1,97,74,71,041) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 2,57,61,312 sessions.
COVID-19 vaccination for the age group 12-14 years was started on 16 March, 2022. So far, more than 3.67 Cr (3,67,58,383) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 vaccine. Similarly, the COVID-19 precaution dose administration for age group 18-59 years also started from 10th April, 2022 onwards.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,09,003
2nd Dose
1,00,66,532
Precaution Dose
57,13,943
FLWs
1st Dose
1,84,24,110
2nd Dose
1,76,27,482
Precaution Dose
1,03,27,205
Age Group 12-14 years
1st Dose
3,67,58,383
2nd Dose
2,36,28,847
Age Group 15-18 years
1st Dose
6,04,66,116
2nd Dose
4,88,71,705
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,82,91,841
2nd Dose
50,17,07,192
Precaution Dose
29,97,462
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,34,53,248
2nd Dose
19,35,31,330
Precaution Dose
25,93,957
Over 60 years
1st Dose
12,72,66,892
2nd Dose
12,08,86,104
Precaution Dose
2,44,49,689
Precaution Dose
4,60,82,256
Total
1,97,74,71,041
India’s Active Caseload currently stands at 1,07,189. Active cases now constitute 0.25% of the country's total Positive Cases.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.55%. 14,413 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,28,36,906.
17,070 new cases were reported in the last 24 hours.
The last 24 hours saw a total of 5,02,150 COVID-19 tests being conducted. India has so far conducted over 86.28 Cr (86,28,77,639) cumulative tests.
Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 3.59% and the Daily Positivity rate is reported to be 3.40%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ অসি করোর ১৯৭.৭৪ হেনখ্রে
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ওইনা ভেক্সিনগী অহানবা দোজ করোর ৩.৬৭ হেন্না কাপখ্রে
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,০৭,১৮৯ ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৭,০৭০ রিপোর্ত তৌরকখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৫৫%দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ৩.৫৯% ওইরি
01 JUL 2022 9:27AM by PIB Imphal
ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৯৭.৭৪ (১,৯৭,৭৪,৭১,০৪১) হেনখ্রে। মসি সেসন ২,৫৭,৬১,৩১২গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি।
চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অসি মার্চ ১৬, ২০২২দগী হৌখি। হৌখিবা পুং ২৪দা এদোলেসেন্ত করোর ৩.৬৭ (৩,৬৭,৫৮,৩৮৩)দা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। মসিগা মান্নবা মওংদা চহি কাংলুপ ১৮-৫৯গী মনুংদা লৈবা মীওইশিংগী কোবিদ-১৯গী প্রিকোসন দোজ কাপ্পা অসি এপ্রিল ১০, ২০২২দগী হৌখি।
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০৯,০০৩
অনিশুবা দোজ
১,০০,৬৬,৫৩২
প্রিকোসন দোজ
৫৭,১৩,৯৪৩
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,২৪,১১০
অনিশুবা দোজ
১,৭৬,২৭,৪৮২
প্রিকোসন দোজ
১,০৩,২৭,২০৫
চহি কাংলুপ ১২-১৪
অহানবা দোজ
৩,৬৭,৫৮,৩৮৩
অনিশুবা দোজ
২,৩৬,২৮,৮৪৭
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৬,০৪,৬৬,১১৬
অনিশুবা দোজ
৪,৮৮,৭১,৭০৫
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,৮২,৯১,৮৪১
অনিশুবা দোজ
৫০,১৭,০৭,১৯২
প্রিকোসন দোজ
২৯,৯৭,৪৬২
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,৩৪,৫৩,২৪৮
অনিশুবা দোজ
১৯,৩৫,৩১,৩৩০
প্রিকোসন দোজ
২৫,৯৩,৯৫৭
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৭২,৬৬,৮৯২
অনিশুবা দোজ
১২,০৮,৮৬,১০৪
প্রিকোসন দোজ
২,৪৪,৪৯,৬৮৯
প্রিকোসন দোজ
৪,৬০,৮২,২৫৬
অপুনবা
১,৯৭,৭৪,৭১,০৪১
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ১,০৭,১৮৯দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি হৌজিক লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ০.২৫% ওইরি।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৫৫%দা লৈরি। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১৪,৪১৩ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২৮,৩৬,৯০৬ শুখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৭,০৭০ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না কোবিদ-১৯গী তেস্ত ৫,০২,১৫০ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৮৬.২৮ (৮৬,২৮,৭৭,৬৩৯) হেন্না তৌখ্রে।
চয়োলগী অমসুং নুমিৎ খুদিংগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎশিংদসু চাউনা হন্থরকখি। লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৩.৫৯% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ৩.৪০% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি