সোসিয়েল জস্তিস অমসুং ইম্পৱার্মেন্ত মন্ত্রালয়
অসমগী সোনিতপুর জিলাগী তেজপুরদা এ.দি.আই.পি. স্কিমগী মখাদা দিব্যাংজনশিংদা তেংবাং অমসুং এসিস্তিব দিভাইস য়েন্থোকপগী ‘সামাজিক অধিকারিতা শিবির’
18 JUN 2022 10:44AM by PIB Imphal
ভারত সরকারগী সোসিএল জস্তিস অমসুং ইম্পাৱর্মেন্তকী এ.দি.আই.পি. স্কিমগী মখাদা দিব্যাংজনশিংদা তেংবাং অমসুং এসিস্তিব দিভাইস য়েন্থোকপগী ‘সামাজিক অধিকারিতা শিবির’ অমা অসমগী সোনিতপুর জিলাগী তেজপুরগী মনুং চনবা লালমাতীগী কলাগুরু সঙ্গিত মহাবিদ্যালয়দা ২০/৬/২০২২গী নুমিৎ য়ুংবগী পুং ১২ তাবা মতমদা এলিমকো অমসুং সোনিতপুর জিলাগী লৈঙাক্লোইশিংগা লোয়ননা ইম্পাৱর্মেন্ত ওফ পর্সন্স ৱিথ দিজএবিলিতী বিভাগ (দি.ই.পি.দবল্যু.দি.)না শীনগদৌরি।
এলিমকোনা চহিসিগী ফেব্রুৱারী অমসুং মার্চতা সোনিতপুর জিলাগী তোঙান-তোঙানবা মফমশিংদা পাংথোকখিবা এসেসমেন্ত কেম্পতা এসেস তৌখিবা হান্নদগী মশক খঙলবা দিব্যাংজন ১৮০৮গী মফমদা লুপা লাখ ১৯৯.৬০গী শেনফমগী কেতগোরী কয়াগী এদস অমসুং এসিস্তিব দিভাইদ পুন্না ৩৪৪৫ লেম্না য়েন্থোক্কনি।
সোসিএল জস্তিস অমসুং ইম্পাৱর্মেন্তকী কেন্দ্রগী রাজ্য মন্ত্রী, কুমারী প্রতিমা ভৌমিক্না থৌরম অসিগী অথোইবা মীথুংলেন ওইগনি অমসুং মহাক্না কেম্প অসিবু নই দিল্লীদগী ভর্চুএলগী খুত্থাংদা হৌদোক্কনি। থৌরম অসি অসম সরকারগী হাউজিং অমসুং অর্বান এফিয়র্স, ইরিগেসনগী মন্ত্রী, শ্রী অশোক সিংঘাল, তেজপুর কন্সতিত্বেন্সীগী এম.প্পি., শ্রী পল্লব লোচন দাস য়াওনা পাংথোক্কনি অমসুং মখোয়না থৌরম পাংথোকফমদা মশামক য়াওনা শরুক য়াগনি।
থৌরম অসিদা এলিমকোগী সেনিয়র ওফিসর অমসুং সোনিতপুর জিলাগী লৈঙাক্লোইশিংসু শরুক য়াগনি।
থৌরম অসিগী লাইব স্ত্রীমগী লিঙ্কতি মখাদা পীরিঃ

Ministry of Social Justice & Empowerment
‘Samajik Adhikarita Shivir’ for Distribution of Aids and Assistive Devices to Divyangjan under ADIP Scheme in Tezpur, District Sonitpur, Assam.
18 JUN 2022 10:44AM by PIB Delhi
A ‘Samajik Adhikarita Shivir’ for distribution of aids and assistive devices to ‘Divyangjan’ under the ADIP Scheme of the Ministry of Social Justice and Empowerment, Government of India will be organized by the Department of Empowerment of Persons with Disabilities (DEPwD) in association with ALIMCO and District Administration Sonitpur on 20.06.2022 at 12:00 Noon at Kalaguru Sangeet Mahavidyalay, Lalmati, Tezpur in Sonitpur District of Assam.
A total of 3445 Aids and Assistive devices of different categories with value of worth Rs. 199.60 Lakhs will be distributed free of cost among 1808 pre identified Divyangjan who were assessed during assessment camps organized by ALIMCO during the month of February and March this year in the various location of Sonitpur District.
Ku. Pratima Bhoumik, Union Minister of State for Social Justice and Empowerment will be the Chief Guest of the function and will inaugurate the camp virtually through video conference from New delhi. The function will be organized in the august presence of Sh. Ashok Singhal, Minister of Housing & Urban Affairs, Irrigation, Govt. of Assam, Shri Pallab Lochan Das, Member of Parliament, Tezpur constituency and shall participate ‘in person’ at main venue of the function.
Senior officers from ALIMCO and District Administration, Sonitpur shall also be present during the function.
The Link of live streaming of the above event is as under:-