হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
28 MAY 2022 9:17AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৯১.১৩ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১৬,৩০৮ ওইরি
এক্তিব কেস ০.০৪% ওইরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৫% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২,১৫৮ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৬,০৯,৩৩৫ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৬৮৫ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৬০%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৫৪%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৪.৯৩ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,৪৭,৬৩৭ তৌখি

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
28 MAY 2022 9:17AM by PIB Delhi
193.13 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 16,308
Active cases stand at 0.04%
Recovery Rate currently at 98.75%
2,158 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,26,09,335
2,685 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.60%)
Weekly Positivity Rate (0.54%)
84.93 cr Total Tests conducted so far; 4,47,637 tests conducted in the last 24 hours