হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
05 MAY 2022 9:39AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৮৯.৬৩ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১৯,৭১৯ ওইরি
এক্তিব কেস ০.০৫% ওইরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৪% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৩,০১০ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৫,৪৭,৬৯৯ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩,২৭৫ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৭৭%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৭৮%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৩.৯৩ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,২৩,৪৩০ তৌখি

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
05 MAY 2022 9:39AM by PIB Delhi
189.63 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 19,719
Active cases stand at 0.05%
Recovery Rate currently at 98.74%
3,010 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,25,47,699
3,275 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.77%)
Weekly Positivity Rate (0.78%)
83.93 cr Total Tests conducted so far; 4,23,430 tests conducted in the last 24 hours