Ministry of Development of North-East Region
Union minister for DoNER, Culture and Tourism Shri G. Kishan Reddy inaugurated Badminton tournament of the North East Regional Sports Week
Shri G.Kishan Reddy reviewed various tourism projects in Manipur.
03 MAY 2022 8:05PM by PIB Delhi
Union minister for DoNER, Culture and Tourism Shri G.Kishan Reddy scheduled visit to Manipur and inaugurated Badminton tournament of the North East Regional Sports Week being organized as a part of the Azadi ka Amrit Mahotsav: North East Festival at DM College Campus,Imphal.
The Azadi ka Amrit Mahotsav: North East Festival being celebrated across all the eight northeastern states is being organized by the Union DoNER ministry with the spirit of "Hum Kisi Se Kam Nahi “from 28th April, 2022 to 4th May, 2022
The country is currently celebrating 75 years of its Independence, her glorious history, people, culture and achievements during the Azadi ka Amrit Mahotsav and DoNER ministry is highlighting the beauty of the north-eastern region and its achievements in various fields through this festival. Similar events, on varied themes, are being held in various capital cities of the eight northeast states under the ongoing festival.
Shri G.Kishan Reddy reviewed various tourism projects at a meeting with officials of State and Central government, Loktak Development Authority and officials of various other departments at Sendra Park, in Moirang, today.
He also paid floral tributes to the statue of Netaji Subhash Chandra Bose at the INA Museum Complex at Moirang in Bishnupur District.

অৱাং নোংপোক লমদমগী চাউখৎ-থৌরাং মন্ত্রালয়
দোনর, কলচর অমদি তুরিজমগী কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী জি. কিসন রেদ্দীনা নোর্থ ইস্ত রিজনেল স্পোর্তস ৱীক্কী বেদমিন্তন তোর্নামেন্ত হৌদোকখ্রে
শ্রী জি. কিসন রেদ্দীনা মনিপুরদা তুরিজম প্রোজেক্ত কয়ামরোম য়েংশিনখ্রে
03 MAY 2022 8:05PM by PIB Imphal
দোনর, কলচর অমদি তুরিজমগী কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী জি. কিসন রেদ্দীনা হান্না লেপখিবা মতম অদুগী মতুং ইন্না মনিপুরদা লাকখি অমদি অজাদি কা অমৃত মহোতসব : নোর্থ ইস্ত ফেস্তিবেলগী শরুক অমা ওইনা নোর্থ ইস্ত রিজনেল স্পোর্তস ৱীক্কী বেদমিন্তন তোর্নামেন্ত হৌদোকখি৷
অৱাং-নোংপোক্কী রাজ্য নিপান পুম্নমক্তা পাংথোক্লিবা অজাদি কা অমৃত মহোতসব: নোর্থ ইস্ত ফেস্তিবেল অসি "হম কিসি সে কম নহি’ হায়বা স্পিরিত অসিগা লোইননা ২০২২গী এপ্রীল ২৮দগী মে ৪ ফাওবা কেন্দ্র দোনর মন্ত্রালয়না শিনখিবনি৷
অজাদি কা অমৃত মহোতসবকী মতমদা লৈবাক অসিনা হৌজিক হৌজিক নিং-খা তম্লকপগী চহি ৭৫ শুরকপা, মহাক্কী মঙাল নাইরবা পুৱারীস মীয়াম, কলচর অমদি এচিবমেন্তশিংদা নুংঙাইবা ফোংদোক্লি অমদি ফেস্তিবেল অসিগী মতেংদগী দোনর মন্ত্রালয়না অৱাং-নোংপোক লমদমগী ফজবা অমদি তোঙান তোঙানবা ফিল্দশিংদা ফংলিবা এচিবমেন্তশিং অদু পুথোক্তুনা উৎলি৷ হৌজিক হৌজিক চৎথরিবা কুহ্মৈ অসিগী মনুংদা তোঙান তোঙানবা থীমশিংদা অসিগুম্না মান্নবা থৌরমশিং অৱাং-নোংপোক রাজ্য নিপানগী তোঙান তোঙানবা কেপিতেল সিতীশিংদা পাংথোক্লি৷
শ্রী জি. কিসন রেদ্দীনা রাজ্য অমদি কেন্দ্র সরকারগী ওফিসিয়েলশিং, লোক্তাক দিবেলপমেন্ত ওথোরিতী অমদি তোঙান তোঙানবা অতোপ্পা দিপার্তমেন্তশিংগী ওফিসিয়েলশিংগা লোইননা ঙসি মোইরাংগী সেন্দ্র পার্কতা পাংথোকখিবা মীফম অমদা তোঙান তোঙানবা তুরিজম প্রোজেক্তশিং য়েংশিনখি৷
মহাক্নসু বিষ্ণুপুর জিলাগী মোইরাংদা লৈরিবা আই.এন.এ. ম্যুজিয়ম কমপ্লেক্সতা থম্লিবা নেতাজি সুভাশ চন্দ্র বোসকী মীতমদা লৈ কৎতুনা ইকাই খুম্নবসু উৎখি৷