হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
27 APR 2022 9:04AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৮৮.১৯ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১৬,২৭৯ ওইরি
এক্তিব কেস ০.০৪% ওইরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৫% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ২,২৫২ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৫,২৫,৫৬৩ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ২,৯২৭ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৫৮%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৫৯%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৩.৫৯ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৫,০৫,০৬৫ তৌখি

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
27 APR 2022 9:04AM by PIB Delhi
188.19 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 16,279
Active cases stand at 0.04%
Recovery Rate currently at 98.75%
2,252 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 4,25,25,563
2,927 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.58%)
Weekly Positivity Rate (0.59%)
83.59 cr Total Tests conducted so far; 5,05,065 tests conducted in the last 24 hours