কোর্পোরেৎ এফিয়র্স মন্ত্রালয়
আই.বি.বি.আই.না ইন্সোলভেন্সী অমসুং বেঙ্করপসী কোদ, ২০১৬দা ৩শুবা নেস্নেল ওনলাইন ক্বিজ হৌদোক্লগনি
15 APR 2022 6:57PM by PIB Imphal
হৌজিক চত্থরিবা ‘অজাদি কা অমৃত মহোতসব’ থৌরমগী শরুক ওইনা ইন্সোলভেন্সী এন্দ বেঙ্করপসী বোর্দ ওফ ইন্দিয়া (আই.বি.বি.আই.)না মাইগোভ.ইন অমসুং বি.এস.ই. ইনভেস্তর্স প্রোতেক্সন ফন্দগা খুৎশম্নদুনা লৈবাক পুম্বদা তোঙান তোঙানবা স্তেকহোল্দরশিংগী মরক্তা কোদকী এৱারনেস প্রমোত তৌনবা অমসুং খংননবা ইন্সোলভেন্সী অমসুং বেঙ্করপসী কোদ, ২০১৬দা ৩শুবা নেস্নেল ওনলাইন ক্বিজ কন্দক্ত তৌরি। ক্বিজ অসি ২০২২গী এপ্রিল ১৬তগী ২০২২গী মে ১৫ ফাওবা হাংদোক্লি।
৩শুবা ক্বিজ এদিসনগী মমাংওইননা ২০২০ অমসুং ২০২১দা ক্বিজ অনি পাংথোকখ্রে। মসিদা লৈবাক পুম্বগী রাজ্য অমসুং য়ুনিয়ন তেরিতেরী পুম্নমক্তগী পুন্না পার্তিসিপেন্ত লাখ ১.৯ হেনবনা শরুক য়াখি। ক্বিজ অসিদা মহৈরোইশিং, ফ্রোফেস্নেলশিং অমসুং এমপ্লোয়ীশিং য়াওনা পাক চাউরবা স্তেকহোল্দরশিংদগী পুক্নিং চংবা উৎখি।
ক্বিজ অসি চহি ১৮গী মথক ওইবা ভারতকী নাগরিক খুদিংমক্কীদমক মাইগোভ পোর্তেল https://quiz.mygov.in দা হাংদোক্কনি, মসিদা আই.বি.বি.আই., বি.এস.ই. ইনভেস্তর্স প্রোতেক্সন ফন্দদা থবক তৌবা ইন্দিভিজুএলশিং অমসুং আই.বি.বি.আই.দা রেজিস্তার তৌবা সর্ভিস প্রোভাইদরশিং লোয়ননা মখোয়গী ইমুং মনুংগী মীওইশিংদি মনুং চল্লোই।
খ্বাইদগী ফবা পর্ফোমরদা গোল্দ মেদল অমগা লোয়ননা লুপা ১,০০,০০০ (লুপা লাখ অমা)গী কেশ প্রাইজ অমা লান্থোক্কনি। খ্বাইদগী ফবা অনিশুবা পর্ফোমরদা সিলভর মেদল অমগা লোয়ননা লুপা ৫০,০০০ (লুপা লিশিং য়াঙ্খৈ)গী কেশ প্রাইজ অমা অমসুং খ্বাইদগী ফবা অহুমশুবা পর্ফোমরদা ব্রাঞ্জ মেদল অমগা লোয়ননা লুপা ২৫,০০০ (লুপা লিশিং কুনমঙা)গী কেশ প্রাইজ অমা লান্থোক্কনি। মথংগী খ্বাইদগী ফবা পর্ফোমরদা তরাদা লুপা ১০,০০০/- (লুপা লিশিং তরা)গী কন্সোলেসন প্রাইজশিং খুৎশিন্নগনি। মসিগী মথক্তা মকোকথোংবা পর্ফোমর ১০%দা ‘সর্তিফিকেৎ ওফ মেরিত’ খুৎশিন্নগনি অমদি শরুক য়ারিবা পুম্নমক্না ‘সর্তিফিকেৎ ওফ পার্তিসিপেসন’ ফংগনি। কেশ প্রাইজশিং অমসুং মেদলশিং অসি বি.এস.ই. ইনভেস্তর্স প্রোতেক্সন ফন্দনা মসিগী ইনভেস্তর এৱারনেস ইনিসিএতিবকী শরুক ওইনা স্পোন্সর তৌবনি।
তর্মস অমসুং কন্দিসনশিং, সেদ্যুল, এৱার্দস অমসুং ওফর তৌগদবা কমেন্দেসনশিংগী অকুপ্পা ৱারোল https://www.ibbi.gov.in/events/upcoming-events দা ফংবীগনি অমদি ক্বিজ অসি https://quiz.mygov.in/quiz/3rd-national-online-quiz-on-the-insolvency-and-bankruptcy-code-2016/ দা শরুক য়াবা য়াগনি।
আই.বি.বি.আই.না মীপুম খুদিংবু ক্বিজ অসিদা শরুক য়ানবা অমদি পুক্নিং চিংশিন্নিঙাই ওইরবা মনাশিং লৌননবা পুক্নিং থৌগৎলি।

Ministry of Corporate Affairs
IBBIto launch 3rd National Online Quiz on Insolvency and Bankruptcy Code, 2016
15 APR 2022 6:57PM by PIB Delhi
As part of the ongoing ‘Azadi Ka Amrit Mahotsav’ celebrations, the Insolvency and Bankruptcy Board of India (IBBI) in collaboration with MyGov.in and BSE Investors’ Protection Fund is conducting the ‘3rd National Online Quiz on Insolvency and Bankruptcy Code, 2016’, to promote awareness and understanding of the Code among various stakeholders, across the country. The Quiz is open from 16th April, 2022 to 15th May, 2022.
The 3rd edition Quiz has been launched in continuation to the two quiz organized earlier, in the years 2020 and 2021, which evinced an overwhelming response, with over 1.9 lakh participants, in total, representing all the States and Union Territories of the country. The Quiz received interest from a wide range of stakeholders, including students, professionals and employees.
The Quiz shall be open on the MyGov portal https://quiz.mygov.in for all Indian citizens above 18 years of age, except for individuals working in IBBI, BSE Investors’ Protection Fund and service providers registered with IBBI, as also their immediate family members.
The best performer will be awarded a Gold Medal along with a cash prize of Rs. 1,00,000/- (One lakh rupees only). The second-best performer will be awarded a Silver Medal along with a cash prize of Rs. 50,000/- (Fifty thousand rupees only) and the third best performer will be receiving a Bronze Medal along with a cash prize of Rs. 25,000/- (Twenty five thousand rupees only). The next ten best performers will be awarded consolation prizes of Rs. 10,000/- (Ten thousand rupees only) each. Additionally, the top 10% performers shall be awarded ‘Certificates of Merit’ and all the participants will receive ‘Certificates of Participation’. The cash prizes and medals are sponsored by the BSE Investors’ Protection Fund, as part of its investor awareness initiatives.
The details of terms and conditions, schedule, awards and commendations being offered are available at https://www.ibbi.gov.in/events/upcoming-events and the Quiz can be played at https://quiz.mygov.in/quiz/3rd-national-online-quiz-on-the-insolvency-and-bankruptcy-code-2016/
The IBBI encourages everyone to participate in the Quiz and have a chance to win attractive prizes along with fostering a heightened awareness and knowledge about the Code.