হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
19 APR 2022 9:28AM by PIB Imphal
লৈবাক শিনবা থুংনা চত্থরিবা তিকা থাবগী খোঙজংগী মখাদা তিকা দোজ করোর ১৮৬.৭২ কাপথোকখ্রে‍
হৌজিক ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১১,৮৬০ ওইরি
এক্তিব কেস ০.০৩% ওইরি
ফগৎলকপগী চাং ৯৮.৭৬% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৯২৮ ফগৎলক্তুনা অপুনবা ফগৎলকপা মশিং ৪,২৫,১১,৭০১ য়ৌরে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১,২৪৭ থেংনখি
নোংমগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৩১%)
চয়োলগী ওইবা পোজিতিভিতী চাং (০.৩৪%)
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত মশিং করোর ৮৩.২৫ তৌখ্রে; হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত মশিং ৪,০১,৯০৯ তৌখি

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
19 APR 2022 9:28AM by PIB Delhi
186.72 cr vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
India's Active caseload currently stands at 11,860
Active cases stand at 0.03%
Recovery Rate currently at 98.76%
928 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to
4,25,11,701
1,247 new cases recorded in the last 24 hours
Daily positivity rate (0.31%)
Weekly Positivity Rate (0.34%)
83.25 cr Total Tests conducted so far; 4,01,909 tests conducted in the last 24 hours