হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ৪২৫শুবা নুমিৎ
লৈবাক্কী ভেক্সিনেসন নুমিৎতা, চহি কাংলুপ ১২-১৪গী ভেক্সিনেসন ঙসি রাজ্যশিং/য়ু.তি.শিং পুম্বদা হৌদোকখ্রে
অহানবা নুমিৎতা, চহি ১২-১৪গী কাংলুপ্তা ভেক্সিন দোজ লাখ ২.৬০ হেন্না কাপখ্রে
16 MAR 2022 10:41PM by PIB Imphal
লৈবাক অসিনা নেস্নেল ভেক্সিনেসন দে পালন তৌবগা লোয়ননা, চহি কাংলুপ ১২-১৪গী কোবিদ১৯ ভেক্সিনেসন ঙসি লৈবাক শিনবা থুংনা হৌদোকখ্রে।
অহানবা নুমিৎ অসিদা, নহা ওইরিবা মীওই লাখ ২ (২,৬০,১৩৬)না কোবিদ-১৯ ভেক্সিনগী অহানবা দোজ কাপখ্রে। হৌজিক ফাওবদা কোবিদ ভেক্সিনেসনগী মশক খঙদোক্লবা বেনিফিসরীশিং (ঐচ.সি.দবল্যু.শিং, এফ.এল.দবল্যু.শিং অমসুং চহি ৬০গী মথক)কী প্রিকোসন দোজ করোর ২.১৫ (২,১৫,৪৪,২৮৩) হেন্না কাপথোকখ্রে।
নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অসিগী ওইনা অরোইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৪০২৮৬৩
অনিশুবা দোজ
৯৯৮৮০৫৭
প্রিকোসন দোজ
৪৩৪০০৮৭
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৪১১৯১০
অনিশুবা দোজ
১৭৪৮৩৯২১
প্রিকোসন দোজ
৬৬১৯০৩৩
চহি ১২-১৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২৬০১৩৬
চহি ১৫-১৮ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৫৬০৯৭১২৮
অনিশুবা দোজ
৩৫০২৭৭৪৭
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৫৫৩৬৩১০০৬
অনিশুবা দোজ
৪৫৮০৬৮২২২
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২০২৫৮২৫৩৯
অনিশুবা দোজ
১৮৩৪০৬৯০৯
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১২৬৬২৪০১৯
অনিশুবা দোজ
১১৪২৩২৯৬৬
প্রিকোসন দোজ
১০৫৮৫১৬৩
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৯৬৭৮৮৬৩৫১
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৮১৮২০৭৮২২
প্রিকোসন দোজ
২১৫৪৪২৮৩
পুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্ত অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২২গী মার্চ ১৬ (৪২৫শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৬১
অনিশুবা দোজ
৭২৭
প্রিকোসন দোজ
৭৭১২
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৭
অনিশুবা দোজ
১৪৩৩
প্রিকোসন দোজ
১৬৪৩৬
চহি ১২-১৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২৬০১৩৬
চহি ১৫-১৮ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৫২১১৬
অনিশুবা দোজ
২৬৪২৬৮
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৬৩২৮৬
অনিশুবা দোজ
৫৯০৩২১
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৯৮৭১
অনিশুবা দোজ
১৩৯৮৮৩
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৬৯৪৫
অনিশুবা দোজ
৮৯৮৮৩
প্রিকোসন দোজ
৫২৬২১
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২৬৯২৭২
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
১০৮৬৫১৫
প্রিকোসন দোজ
৭৬৭৬৯
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID - 19 Vaccination Update - Day 425
On National Vaccination Day, Vaccination for 12-14 age group commences today across all States/UTs
On the first day, more than 2.60 lakh Vaccine Doses administered to 12-14 age group
16 MAR 2022 10:41PM by PIB Delhi
COVID19 Vaccination started for 12-14 yr age group across the country today, as the country observed National Vaccination Day.
On the first day, more than 2 lakh (2,60,136) adolescents have been administered with the first dose of COVID-19 Vaccine. More than 2.15 Crore (2,15,44,283) Precaution Doses for the identified categories of beneficiaries (HCWs, FLWs and Over 60 years) for COVID vaccination have been administered so far.
The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10402863
2nd Dose
9988057
Precaution Dose
4340087
FLWs
1st Dose
18411910
2nd Dose
17483921
Precaution Dose
6619033
Age Group 12-14 years
1st Dose
260136
Age Group 15-18 years
1st Dose
56097128
2nd Dose
35027747
Age Group 18-44 years
1st Dose
553631006
2nd Dose
458068222
Age Group 45-59 years
1st Dose
202582539
2nd Dose
183406909
Over 60 years
1st Dose
126624019
2nd Dose
114232966
Precaution Dose
10585163
Cumulative 1st dose administered
967886351
Cumulative 2nd dose administered
818207822
Precaution Dose
21544283
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 16th March, 2022 (425th Day)
HCWs
1st Dose
61
2nd Dose
727
Precaution Dose
7712
FLWs
1st Dose
107
2nd Dose
1433
Precaution Dose
16436
Age Group 12-14 years
1st Dose
260136
Age Group 15-18 years
1st Dose
52116
2nd Dose
264268
Age Group 18-44 years
1st Dose
63286
2nd Dose
590321
Age Group 45-59 years
1st Dose
9871
2nd Dose
139883
Over 60 years
1st Dose
6945
2nd Dose
89883
Precaution Dose
52621
Cumulative 1st dose administered
269272
Cumulative 2nd dose administered
1086515
Precaution Dose
76769
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.