অৱাং নোংপোক লমদমগী চাউখৎ-থৌরাং মন্ত্রালয়
কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী জি. কিশন রেদ্দীনা ‘ৱিথ লব ফ্রোম নোর্থ ইস্ত’ ফোতোগ্রাফী & ভিদীওগ্রাফী কন্তেস্ত’কী ৱিনরশিংগা লোয়ননা ভর্চুএল্লি ৱারী শানখ্রে
04 MAR 2022 6:44PM by PIB Imphal
ভারতকী নিং তম্বগী চহি ৭৫ মপুং ফারকপদা দোনর মন্ত্রালয়না অজাদি কি অমৃৎ মহোৎসবকী থৌরমদা তোঙান তোঙানবা কম্ম্যুনিকেসনদা য়ুমফম ওইবা কেম্পেনশিং চত্থরি। হন্দক্তা দোনর মন্ত্রালয়গী সোসিএল মীদিয়া চেনেলশিংদা ‘ৱিথ লব ফ্রোম নোর্থ ইস্ত’ ফোতোগ্রাফী & ভিদীওগ্রাফী কন্তেস্ত’ পাংথোকখি। কেম্পেন অসি ২০২১গী দিসেম্বর ২৭দা হৌখি অমদি ২০২২গী জনুৱারী ২৭দা লোইশিনখি।
কন্তেস্ত অসিগী ৱিনরশিং ২০২২গী মার্চ ১দা লাউথোকখি:-
মখোয়শিং অদুদি:-
• শ্রীমতী বসুনধরা পোল চৌধুরী, অসাম- অহানবা রেঙ্ক
• শ্রী বৈভব গার্গ, উত্তর প্রদেশ- অনিশুবা রেঙ্ক
• নাঙিয়াকারা স্বের, ২৫, মেঘলায়া- অহুমশুবা রেঙ্ক
• শ্রী সৌভিক মন্দল, অসাম- মরিশুবা রেঙ্ক
• শ্রী সঞ্জয় সরকার, ৱেস্ত বেঙ্গল- মঙাশুবা রেঙ্ক
কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী জি. কিশন রেদ্দীনা ২০২২গী মার্চ ২দা কন্তেস্ত অসিগী ৱিনরশিংগা ৱারী শানখি অমদি মায় পাকলকপদা মখোয়বু নুংঙাইবা ফোংদোকখি। শ্রী রেদ্দীনা মখোয়বু তুংদসু অসিগুম্বা কন্তেস্তশিংদা এক্তিব ওিনা শরুক য়ানবা অমদি অৱাং নোংপোক লমদমদা দিবলপমেন্তকী ফিরাল পুদুনা চৎনবা তকশিনখি।
মরী লৈনবা লিঙ্ক মখাদা
অতোপ্পা লিঙ্কশিং

Ministry of Development of North-East Region
UNION MINISTER SHRI G. KISHAN REDDY VIRTUALLY INTERACTED WITH THE WINNERS OF ‘WITH LOVE FROM NORTH EAST’ PHOTOGRAPHY & VIDEOGRAPHY CONTEST’.
04 MAR 2022 6:44PM by PIB Delhi
Commemorating 75 years of India’s Independence, Ministry of Development of North Eastern Region (MDoNER)has been carrying out various communication based campaigns on the occasion of Azadi Ki Amrit Mahotsav. Recently, ‘With Love from North East’ Photography & Videography Contest was organized on the social media channels of MDoNER. The campaign started on 27th December 2021 & closed on 27th January 2022.
The winners of the contest was declared on Match 1st 2022.-
They are:-
• Ms. Basundhara Paul Choudhury, Assam-Rank 1st
• Mr. VaibhavGarg, Uttar Pradesh-Rank 2nd
• NangiakaraSwer, 25, Meghalaya-Rank 3rd
• Mr. Souvik Mandal, Assam-Rank 4th
• Mr. Sanjay Sarkar, West Bengal, Rank 5th
Union Minister Shri G. Kishan Reddy interacted with the winners of the contest on 2nd March, 2022 & congratulated them on their victory. Shri Reddy also urged them to participate actively in such contests in future & be the flag-bearers of development in North Eastern Region.
Concern Link Below
Other Links