হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসনগী কবরেজ করোর ১৭৫.৪৬ হেনখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৭ হেন্না কাপখি
রিকবরী রেৎ অসি হৌজিক ৯৮.৩৩%দা লৈরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৬,০৫১ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ২,০২,১৩১দা লৈরি
চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ হৌজিক ২.১২% ওইরি
21 FEB 2022 9:14AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ লাখ ৭ (৭,০০,৭০৬) হেন্না কাপখিবগা লোয়ননা ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ অসি ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না করোর ১৭৫.৪৬ (১,৭৫,৪৬,২৫,৭১০) হেনখ্রে।
মসি সেসন ১,৯৮,৯৯,৬৩৫গী খুত্থাংদা য়ৌবা ঙমখি। ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তশিংগী মতুং ইন্না অপুনবা মশিংগী ব্রেক-অপতা পীরিবশিং অসি য়াওরি:
ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কবরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৪,০০,৬৯৩
অনিশুবা দোজ
৯৯,৫২,৯৭৩
প্রিকোসন দোজ
৪০,৪৯,৫০২
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৪,০৭,৯২৭
অনিশুবা দোজ
১,৭৪,১৮,২৫৯
প্রিকোসন দোজ
৫৯,১১,২৫২
চহি কাংলুপ ১৫-১৮
অহানবা দোজ
৫,৩৬,৭৭,৩৪২
অনিশুবা দোজ
২,১৭,৩০,০৬৯
চহি কাংলুপ ১৮-৪৪
অহানবা দোজ
৫৫,০৩,৭৪,৩৯৭
অনিশুবা দোজ
৪৩,৫৯,২৭,৯০৮
চহি কাংলুপ ৪৫-৫৯
অহানবা দোজ
২০,২০,৪৪,৩৫৫
অনিশুবা দোজ
১৭,৮৩,৭৩,৭০০
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,৬২,১৩,৮২৬
অনিশুবা দোজ
১১,১১,১৯,০১২
প্রিকোসন দোজ
৯০,২৪,৪৯৫
প্রিকোসন দোজ
১,৮৯,৮৫,২৪৯
অপুনবা
১,৭৫,৪৬,২৫,৭১০
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৩৭,৯০১ নাবা ফগৎখি অমসুং নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং (লাইচৎনা হৌরকপদগী) অসি হৌজিক ৪,২১,২৪,২৮৪ শুখ্রে।
মসিগা লোয়ননা ভারতকী রিকবরী রেৎ অসি ৯৮.৩৩% য়ৌখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১৬,০৫১ রিপোর্ত তৌরকখি।
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি হৌজিক ২,০২,১৩১ দা লৈরি। এক্তিব কেসশিং অসি লৈবাক্কী অপুনবা পোজিতিব কেসশিংগী শরুক ০.৪৭% ওইরি।
লৈবাক অসিদা তেস্তিং কেপাসিতী অসি মখা তানা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪দা পুন্না তেস্ত ৮,৩১,০৮৭ তৌখি। ভারতনা হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৭৬.০১ (৭৬,০১,৪৬,৩৩৩) হেন্না তৌখ্রে।
লৈবাক শিনবা থুংবদা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনবগা লোয়ননা লৈবাক্কী ওইনা হৌজিক চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ২.১২% অমসুং নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেৎ অসি ১.৯৩% ওইরি হায়না রিপোর্ত তৌরকখি

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 175.46 Cr
More than 7 lakh Vaccine Doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently stands at 98.33%
16,051 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 2,02,131
Weekly Positivity Rate is presently at 2.12%
21 FEB 2022 9:14AM by PIB Delhi
With the administration of more than 7 lakh Doses (7,00,706) vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 175.46 Cr (1,75,46,25,710) as per provisional reports till 7 am today.
This has been achieved through 1,98,99,635 sessions. The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,04,00,693
2nd Dose
99,52,973
Precaution Dose
40,49,502
FLWs
1st Dose
1,84,07,927
2nd Dose
1,74,18,259
Precaution Dose
59,11,252
Age Group 15-18 years
1st Dose
5,36,77,342
2nd Dose
2,17,30,069
Age Group 18-44 years
1st Dose
55,03,74,397
2nd Dose
43,59,27,908
Age Group 45-59 years
1st Dose
20,20,44,355
2nd Dose
17,83,73,700
Over 60 years
1st Dose
12,62,13,826
2nd Dose
11,11,19,012
Precaution Dose
90,24,495
Precaution Dose
1,89,85,249
Total
1,75,46,25,710
37,901 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 4,21,24,284.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.33%.
16,051 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 2,02,131. Active cases constitute 0.47% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 8,31,087 tests being conducted. India has so far conducted over 76.01 Cr (76,01,46,333) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 2.12% and the Daily Positivity rate is reported to be 1.93%.