অৱাং নোংপোক লমদমগী চাউখৎ-থৌরাং মন্ত্রালয়
“বেম্বু শুত প্রোসেসিং এন্দ প্রিজার্ভেশন”গী মতাংদা ত্রেনিং প্রোগ্রাম অমা এন.ই.সি.বি.দি.সি.না ২০২১গী দিসেম্বর ১৩দগী ১৭ ফাওবা পাংথোকখ্রে।
18 JAN 2022 5:42PM by PIB Imphal
এন.ই.সি.বি.দি.সি.না “বেম্বু শুত প্রোসেসিং এন্দ প্রিজার্ভেশন”গী মতাংদা ত্রেনিং প্রোগ্রাম অমা স্পোন্সর তৌখ্রে, হায়রিবা অসি এন.ই.সি.বি.দি.সি.না এমপেনেল ওইবা ক্লস্তর এম./এস. দেলিকেসীস ফুদ প্রোসেসিং সেন্তর, মেঘালয়া, অসিনা মফম অসিমক্তদা ২০২১গী দিসেম্বর ১৩দগী ১৭ ফাওবা পাংথোকখি।
ত্রেনিং ওন “বেম্বু শুত প্রোসেসিং এন্দ পইজার্ভেশন”, এম./এস. দেলিকেসিস ফুদ প্রোসেসিং সেন্তর, মেঘালয়া।
অসিগুম্বা ত্রেনিং অসিগী মরু ওইবা পান্দমদি নুপীশিং অমসুং খুঙ্গংগী মীশিংবু এমপাৱর তৌদুনা মখোয়গী হিংনবগী শেন্দান লম্বিশিং লৈহন্নবগীদমক্তনি।
ত্রেনিং ওন “বেম্বু শুত প্রোসেসিং এন্দ পইজার্ভেশন”, এম./এস. দেলিকেসিস ফুদ প্রোসেসিং সেন্তর, মেঘালয়া।

Ministry of Development of North-East Region
Training programme on “Bamboo Shoot Processing and Preservation” conducted by the NECBDC from 13th to 17th, December 2021.
18 JAN 2022 5:42PM by PIB Delhi
NECBDC sponsored a training programme on “Bamboo Shoot Processing and Preservation” which was conducted by the NECBDC empanelled cluster M/s Delicacies food processing Center, Meghalaya the same venue from 13th to 17th, December 2021.
Training on “Bamboo Shoot Processing and Preservation”, M/s Delicacies food processing Center, Meghalaya.
The primary goal for such trainings is to empower the women and other rural folks to have means to a decent livelihood.
Training on “Bamboo Shoot Processing and Preservation”, M/s Delicacies food processing Center, Meghalaya.