হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেশন অপদেৎ - ৩৫৬শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কোভরেজ করোর ১৪৯.৫৭ হেনখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৮৫ হেন্না কাপথোকখ্রে
06 JAN 2022 8:22PM by PIB Imphal
ঙসি ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কোভরেজ করোর ১৪৯.৫৭ (,৪৯,৫৭,০১,৪৮৩) হেনখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা, ভেক্সিন দোজ লাখ ৮৫ (৮৫,৩২,৫৯৫) হেন্না কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী অরোইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রায়োরিতী গ্রুপশিংদা য়ুম্ফম ওইদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা মশিং অদু মখাদা পীরি:
ভেক্সিন কাপখিবগী অপুনবা দোজ মশিং
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৮৮৬৫০
অনিশুবা দোজ
৯৭৩২৩৮৪
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৮৬৭৭০
অনিশুবা দোজ
১৬৯৪০২৯৩
চহি ১৫-১৮ ফাওবগী কাংলুপ
অহানবা দোজ
১৬৪৯৮৪০০
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী কাংলুপ
অহানবা দোজ
৫০৯৩৩৭৫৩৮
অনিশুবা দোজ
৩৪৫৪৬৭৭৩৮
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী কাংলুপ
অহানবা দোজ
১৯৫৫৭৪০৮০
অনিশুবা দোজ
১৫৪২৭০৫৯১
চহি ৬০ হেল্লবশিং
অহানবা দোজ
১২১৯৮১৮০৯
অনিশুবা দোজ
৯৭১২৩২৩০
অহানবা দোজ কাপখিবগী অপুনবা মশিং
অনিশুবা দোজ কাপখিবগী অপুনবা মশিং
অপুনবা মশিং
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপকী মতুং ইন্না, ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা পীরি:
তাং: ২০২২গী জনুৱারী ০৬ (নুমিৎ ৩৫৬)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩
অনিশুবা দোজ
৩২৬৩
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৯০
অনিশুবা দোজ
৭১৪০
চহি ১৫-১৮ ফাওবগী কাংলুপ
অহানবা দোজ
৩৫৯৮২৪৩
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী কাংলুপ
অহানবা দোজ
১৮৭২৭৪৭
অনিশুবা দোজ
১৯৯৪৫৭৬
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী কাংলুপ
অহানবা দোজ
১৪৯৩৭৪
অনিশুবা দোজ
৫৪৯৯৩৬
চহি ৬০ হেল্লবশিং
অহানবা দোজ
৭৬৫৮৩
অনিশুবা দোজ
২৮০৪৪০
অহানবা দোজ কাপখিবগী অপুনবা মশিং
অনিশুবা দোজ কাপখিবগী অপুনবা মশিং
অপুনবা মশিং
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID - 19 Vaccination Update - Day 356
India’s cumulative vaccination coverage crosses 149.57 crore
More than 85 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
06 JAN 2022 8:22PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 149.57 Crore (1,49,57,01,483) today. More than 85 lakh (85,32,595) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10388650
2nd Dose
9732384
FLWs
1st Dose
18386770
2nd Dose
16940293
Age Group 15-18 years
1st Dose
16498400
Age Group 18-44 years
1st Dose
509337538
2nd Dose
345467738
Age Group 45-59 years
1st Dose
195574080
2nd Dose
154270591
Over 60 years
1st Dose
121981809
2nd Dose
97123230
Cumulative 1st dose administered
872167247
Cumulative 2nd dose administered
623534236
Total
1495701483
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 6th January, 2022 (356th Day)
HCWs
1st Dose
103
2nd Dose
3263
FLWs
1st Dose
190
2nd Dose
7140
Age Group 15-18 years
1st Dose
3598243
Age Group 18-44 years
1st Dose
1872747
2nd Dose
1994576
Age Group 45-59 years
1st Dose
149374
2nd Dose
549936
Over 60 years
1st Dose
76583
2nd Dose
280440
1st Dose Administered in Total
5697240
2nd Dose Administered in Total
2835355
Total
8532595
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.