Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 145.68 Cr
More than 23 Lakh doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently at 98.20%
33,750 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 1,45,582
Weekly Positivity Rate is presently at 1.68%
03 JAN 2022 9:37AM by PIB Delhi
With the administration of 23,30,706 vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 145.68 Cr (1,45,68,89,306) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 1,56,67,018 sessions.
The break-up of the cumulative figure as per the provisional report till 7 am today include:
HCWs
1st Dose
1,03,88,070
2nd Dose
97,18,259
FLWs
1st Dose
1,83,85,916
2nd Dose
1,69,09,762
Age Group 18-44 years
1st Dose
50,10,03,289
2nd Dose
33,64,20,548
Age Group 45-59 years
1st Dose
19,48,87,002
2nd Dose
15,17,39,990
Over 60 years
1st Dose
12,16,14,662
2nd Dose
9,58,21,808
Total
1,45,68,89,306
10,846 patients have recovered in the last 24 hours and the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) is now at 3,42,95,407.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.20%.
Sustained and collaborative efforts by the Centre and the States/UTs continue the trend of less than 50,000 Daily New Cases that is being reported for last 189 days now.
33,750 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseload is presently at 1,45,582. Active cases constitute 0.42% of the country's total Positive Cases.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 8,78,990 tests being conducted. India has so far conducted over 68.09 Cr (68,09,50,476) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate in the country currently stands at 1.68% and the Daily Positivity rate also reported to be 3.84%.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৪৫.৬৮ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা দোজ লাখ ২৩ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৮.২০% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩৩,৭৫০ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ১,৪৫,৫৮২দা লৈরি
হৌজিক্কী ওইরিবা চয়োলগী লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত ১.৬৮%
03 JAN 2022 9:37AM by PIB Imphal
ভেক্সিন দোজ ২৩,৩০,৭০৬ কাপখিবগা লোইননা হৌখিবা পুং ২৪দা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৪৫.৬৮ (১,৪৫,৬৮,৮৯,৩০৬) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে। মসি সেসন ১,৫৬,৬৭,০১৮গী খুত্থাংদা কাপখি।
ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
ঐচ.সি.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,০৩,৮৮,০৭০
২শুবা দোজ
৯৭,১৮,২৫৯
এফ.এল.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,৮৩,৮৫,৯১৬
২শুবা দোজ
১,৬৯,০৯,৭৬২
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৫০,১০,০৩,২৮৯
২শুবা দোজ
৩৩,৬৪,২০,৫৪৮
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৯,৪৮,৮৭,০০২
২শুবা দোজ
১৫,১৭,৩৯,৯৯০
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,১৬,১৪,৬৬২
২শুবা দোজ
৯,৫৮,২১,৮০৮
অপুনবা
১,৪৫,৬৮,৮৯,৩০৬
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা মীওই ৬,৪৫০ নাবা ফগৎখিবা অসিনা নাবা ফগৎখ্রে অমসুং মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৩,৪২,৯৫,৪০৭ হেনগৎহনখি (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৮.২০% দা লৈরি।
কেন্দ্র অমদি রাজ্য/য়ু.তি. সরকারশিংগী লেপ্পা নাইদনা অমদি পুন্না হোৎনমিন্নবনা থংন-থংননা হৌখিবা নুমিৎ ১৮৯নি অসিদা নোংমগী ওইবা অনৌবা রিপোর্ত তৌরকপা কেস মশিং অসি ৫০,০০০দগী তাদুনা লাক্লি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩৩,৭৫০ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ১,৪৫,৫৮২দা লৈরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেসকী মশিংগী ০.৪২% ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ৮,৭৮,৯৯০তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৬৮.০৯ (৬৮,০৯,৫০,৪৭৬) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১.৬৮%দা লৈরি। নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ৩.৮৪%দা লৈরি