হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ৩৫০শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কোভরেজ করোর ১৪৫ হেনখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৫২ হেন্না কাপথোকখ্রে
31 DEC 2021 8:28PM by PIB Imphal
ঙসি ভারতকী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কোভরেজ করোর ১৪৫ (১৪৫,০৯,২৪,২৬৯)গী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন ফংবা ঙমখ্রে ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা, ভেক্সিন দোজ লাখ ৫২ (৫২,২৯,৪৩৭) হেন্না কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী অরোইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রায়োরিতী গ্রুপশিংদা য়ুম্ফম ওইদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা মশিং অদু মখাদা পীরি:
ভেক্সিন কাপখিবগী অপুনবা দোজ মশিং
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৮৭৮৮৯
অনিশুবা দোজ
৯৭১৩০৯১
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৮৫৭০৮
অনিশুবা দোজ
১৬৮৯৮৮০৩
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা
লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪৯৯৮৪৪২৪৮
অনিশুবা দোজ
৩৩৩৫১৭৬৮৭
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা
লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৯৪৫৮৯৯৫৭
অনিশুবা দোজ
১৫০৮৩৩০৫১
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১২১৪৩৮৭২৮
অনিশুবা দোজ
৯৫৩১৫১০৭
অহানবা দোজ কাপখিবগী অপুনবা মশিং
অনিশুবা দোজ কাপখিবগী অপুনবা মশিং
অপুনবা মশিং
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা পীরি:
তাং: দিসেম্বর ৩০, ২০২১ (নুমিৎ ৩৫০)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৩১০
অনিশুবা দোজ
৪৪১৫
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৯৪
অনিশুবা দোজ
৯০৮২
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা
লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৮৮৫৯৬৬
অনিশুবা দোজ
২৮৫৮৫৩৯
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা
লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৯১৪৮২
অনিশুবা দোজ
৭৬৬৮২৪
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১০৯৮৯৫
অনিশুবা দোজ
৪০২৮৩০
অহানবা দোজ কাপখিবগী অপুনবা মশিং
১১৮৭৭৪৭
অনিশুবা দোজ কাপখিবগী অপুনবা মশিং
৪০৪১৬৯০
অপুনবা মশিং
৫২২৯৪৩৭
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 350
India’s cumulative vaccination coverage crosses 145 crore landmark milestone
More than 52 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
31 DEC 2021 8:28PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 145 Crore landmark milestone (145,09,24,269) today. More than 52 lakh (52,29,437) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10387889
2nd Dose
9713091
FLWs
1st Dose
18385708
2nd Dose
16898803
Age Group 18-44 years
1st Dose
499844248
2nd Dose
333517687
Age Group 45-59 years
1st Dose
194589957
2nd Dose
150833051
Over 60 years
1st Dose
121438728
2nd Dose
95315107
Cumulative 1st dose administered
844646530
Cumulative 2nd dose administered
606277739
Total
1450924269
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 31st December, 2021 (350th Day)
HCWs
1st Dose
310
2nd Dose
4415
FLWs
1st Dose
94
2nd Dose
9082
Age Group 18-44 years
1st Dose
885966
2nd Dose
2858539
Age Group 45-59 years
1st Dose
191482
2nd Dose
766824
Over 60 years
1st Dose
109895
2nd Dose
402830
1st Dose Administered in Total
1187747
2nd Dose Administered in Total
4041690
Total
5229437
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.