হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ৩৪৮শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১৪৩.৭৫লানখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৫৭ হেন্না কাপথোকখ্রে
29 DEC 2021 8:25PM by PIB Imphal
ভারতনা ঙসি কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১৪৩.৭৫ (১,৪৩,৭৫,১৪,৬১১) লানখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৫৭ (৫৭,০৩,৪১০) হেন্না কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৮৭৩১০
অনিশুবা দোজ
৯৭০০৯৫৯
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৮৫৩১৭
অনিশুবা দোজ
১৬৮৭৪৩৪৪
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪৯৭৪২০৯৮৬
অনিশুবা দোজ
৩২৬৩৬৯১০৭
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৯৪০৪৬১১২
অনিশুবা দোজ
১৪৮৯১১৩৭৮
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১২১১২৮৮৬৩
অনিশুবা দোজ
৯৪২৯০২৩৫
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৮৪১৩৬৮৫৮৮
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৫৯৬১৪৬০২৩
অপুনবা
১৪৩৭৫১৪৬১১
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১গী দিসেম্বর ২৯ (৩৪৮শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০২
অনিশুবা দোজ
৬২৩৯
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৮৯
অনিশুবা দোজ
১০৯৪১
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৯৫৩৩৭২
অনিশুবা দোজ
৩১৪০৪৮২
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২১৬৭৯৩
অনিশুবা দোজ
৮২০৯২৪
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১২৩৩১৪
অনিশুবা দোজ
৪৩১১৫৪
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
১২৯৩৬৭০
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৪৪০৯৭৪০
অপুনবা
৫৭০৩৪১০
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 348
India’s cumulative vaccination coverage crosses 143.75 crore
More than 57 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
29 DEC 2021 8:25PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 143.75 Crore (1,43,75,14,611) today. More than 57 lakh (57,03,410) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10387310
2nd Dose
9700959
FLWs
1st Dose
18385317
2nd Dose
16874344
Age Group 18-44 years
1st Dose
497420986
2nd Dose
326369107
Age Group 45-59 years
1st Dose
194046112
2nd Dose
148911378
Over 60 years
1st Dose
121128863
2nd Dose
94290235
Cumulative 1st dose administered
841368588
Cumulative 2nd dose administered
596146023
Total
1437514611
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 29th December, 2021 (348th Day)
HCWs
1st Dose
102
2nd Dose
6239
FLWs
1st Dose
89
2nd Dose
10941
Age Group 18-44 years
1st Dose
953372
2nd Dose
3140482
Age Group 45-59 years
1st Dose
216793
2nd Dose
820924
Over 60 years
1st Dose
123314
2nd Dose
431154
1st Dose Administered in Total
1293670
2nd Dose Administered in Total
4409740
Total
5703410
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.