Ministry of Development of North-East Region
North East Cane And Bamboo Development Council (NECBDC) proposes Destinated North Eastern festival under Ministry of Doner for upcoming Azadi ka Amrit Mahotsav(AKAM)
27 DEC 2021 5:15PM by PIB Delhi
North East Cane and Bamboo Development Council (NECBDC), under North Eastern Council, Shillong under the Ministry of DoNER, Govt. of India involves its creativity and resource in talent scouting, training, technology sourcing, market linkage for giving a new age thrust to the age old bamboo sector. Keeping in mind the fast track changes in the global marketplace, contemporizing the traditional presentational aesthetics of bamboo end products receives our priority.
Air Marshal Shri Anjan Kumar Gogoi, Member North Eastern Council, Shillong visited North East Cane and Bamboo Development Council( NECBDC ) office, Guwahati and had a detailed discussion with Dr. Shailendra Chaudhari, Managing Director and other officers on the development of the bamboo sector.
Dr.Shailendra Chaudhari, Managing Director also apprised Air Marshal Shri. Anjan Kumar Gogoi, Member North Eastern Council on the preparation being put in place by NECBDC for the upcoming Azadi Ka Amrit Mahotsav, Destination North East Festival proposed to be held from 15th to 21st, January 2022 at Kalakshetra, Guwahati.

অৱাং নোংপোক লমদমগী চাউখৎ-থৌরাং মন্ত্রালয়
নোর্থ ইস্ত কেন এন্দ বেম্বু দিবেলপমেন্ত কাউন্সিল (এন.ই.সি.বি.দি.সি.)না লাক্কদৌরিবা আজাদি কা অমৃত মহোতসব (এ.কে.এ.এম.) অসিগীদমক্তা দোনরগী মন্ত্রালয়গী মখাদা দেস্তিনেতেদ নোর্থ ইস্তর্ন ফেস্তিবেল পাংথোক্নবগী ৱাফম অসি পুথোরকখ্রে
27 DEC 2021 5:15PM by PIB Imphal
ভারত সরকারগী দোনর মন্ত্রালয়গী মখাদা নোর্থ ইস্তর্ন কাউন্সিল, শিল্লোংগী মখাদা নোর্থ ইস্ত কেন এন্দ বেম্বু দিবেলপমেন্ত কাউন্সিল (এন.ই.সি.বি.দি.সি.)না মখোয়গী ক্রিয়েতিভিতী অমসুং মখোয়গী রিসোর্স অদু মতম শাংনা লৈরক্লবা চহি কয়া লিরবা বেম্বু সেক্তরদা অনৌবা ময়োল অমা চোংহন্নবগীদমক্তা তেলেন্ত স্কাউতিং তৌবা, ত্রেনিং তৌবা, তেক্নোলোজী সোর্সিং তৌবা, মার্কেত লিংকেজ তৌবদা শরুক য়ারি। গ্লোবেল মার্কেতপ্লেসতা খোংজেল য়াংনা হোংলক্লিবা অহোংবশিং অসিবু য়েংলগা ৱানা শাবা পোত্থোকশিংগী ওইবা পোৎলমশিং অসিবু নাতকী ওইবা ফজবা ৱাখল্লোনশিং অদুবু মতম অসিগা চুনবা মওংদা উত্থোক্নবা হোৎনবা হায়বসিনা খ্বায়দগী হেন্না মরু ওইনা লৌই।
নোর্থ ইস্তর্ন কাউন্সিল, শিল্লোংগী মেম্বর, এয়র মার্সেল শ্রী অঞ্জন কুমার গোগোইনা গুৱাহাতিদা লৈবা নোর্থ ইস্ত কেন এন্দ বেম্বু দিবেলপমেন্ত কাউন্সিল (এন.ই.সি.বি.দি.সি.) ওফিসতা থুংখি অমসুং বেম্বু সেক্তরগী চাউখৎ থৌরাংগী মতাংদা মেনেজিং দাইরেক্তর, দা. শাইলেন্দ্র চৌধরি অমসুং অতোপ্পা ওফিসরশিংগা য়াম্না কুপথনা খন্না-নৈনখি।
মেনেজিং দাইরেক্তর, দা. শাইলেন্দ্র চৌধরিনসু নোর্থ ইস্তর্ন কাউন্সিলগী মেম্বর এয়র মার্সেল, শ্রী অঞ্জন কুমার গোগোইদা গুৱাহাতিগী কলাখেত্রদা ২০২২গী জেনুৱারীগী ১৫দগী ২১ ফাওবা পাংথোক্নববা লাক্কদৌরিবা আজাদি কা অমৃত মহোতসব, দেস্তিনেশন নোর্থ ইস্ত ফেস্তিবেল অসিগীদমক্তা এন.ই.সি.বি.দি.সি.না শেম-শাদুনা থৌরাং তৌরিবশিং অসিগী মতাংদা খংহনখি।