Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 342
India’s cumulative vaccination coverage crosses 140.24 crore
More than 51 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
23 DEC 2021 8:10PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 140.24 Crore (1,40,24,47,922) today. More than 51 lakh (51,73,933) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10386702
2nd Dose
9668783
FLWs
1st Dose
18384599
2nd Dose
16812461
Age Group 18-44 years
1st Dose
491081463
2nd Dose
307806709
Age Group 45-59 years
1st Dose
192558609
2nd Dose
143893767
Over 60 years
1st Dose
120282172
2nd Dose
91572657
Cumulative 1st dose administered
832693545
Cumulative 2nd dose administered
569754377
Total
1402447922
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 23rd December, 2021 (342nd Day)
HCWs
1st Dose
55
2nd Dose
4750
FLWs
1st Dose
96
2nd Dose
8714
Age Group 18-44 years
1st Dose
821249
2nd Dose
2860269
Age Group 45-59 years
1st Dose
184895
2nd Dose
770207
Over 60 years
1st Dose
110233
2nd Dose
413465
1st Dose Administered in Total
1116528
2nd Dose Administered in Total
4057405
Total
5173933
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ৩৪২শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১৪০.২৪ লানখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৫১ হেন্না কাপথোকখ্রে
23 DEC 2021 8:10PM by PIB Imphal
ভারতনা ঙসি কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১৪০.২৪ (১,৪০,২৪,৪৭,৯২২) লানখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৫১ (৫১,৭৩,৯৩৩) হেন্না কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৮৬৭০২
অনিশুবা দোজ
৯৬৬৮৭৮৩
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৮৪৫৯৯
অনিশুবা দোজ
১৬৮১২৪৬১
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪৯১০৮১৪৬৩
অনিশুবা দোজ
৩০৭৮০৬৭০৯
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৯২৫৫৮৬০৯
অনিশুবা দোজ
১৪৩৮৯৩৭৬৭
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১২০২৮২১৭২
অনিশুবা দোজ
৯১৫৭২৬৫৭
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৮৩২৬৯৩৫৪৫
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৫৬৯৭৫৪৩৭৭
অপুনবা
১৪০২৪৪৭৯২২
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১গী দিসেম্বর ২৩ (৩৪২শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৫৫
অনিশুবা দোজ
৪৭৫০
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৯৬
অনিশুবা দোজ
৮৭১৪
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৮২১২৪৯
অনিশুবা দোজ
২৮৬০২৬৯
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৮৪৮৯৫
অনিশুবা দোজ
৭৭০২০৭
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১১০২৩৩
অনিশুবা দোজ
৪১৩৪৬৫
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
১১১৬৫২৮
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৪০৫৭৪০৫
অপুনবা
৫১৭৩৯৩৩
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷