Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 139.70 Cr
More than 70 Lakh doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently at 98.40% is highest since March 2020
7,495 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload currently stands at 78,291
Weekly Positivity Rate (0.59%) less than 1% for last 39 days
23 DEC 2021 9:54AM by PIB Delhi
With the administration of 70,17,671 vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 139.70 Cr (1,39,69,76,774) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 1,47,94,783 sessions.
The break-up of the cumulative figureas per the provisional report till 7 am today include:
HCWs
1st Dose
96,63,508
2nd Dose
96,63,508
FLWs
1st Dose
1,83,84,490
2nd Dose
1,68,03,025
Age Group 18-44 years
1st Dose
49,01,96,714
2nd Dose
30,48,04,894
Age Group 45-59 years
1st Dose
19,23,57,199
2nd Dose
14,30,83,204
Over 60 years
1st Dose
12,01,61,788
2nd Dose
9,11,35,308
Total
1,39,69,76,774
The recovery of 6,960 patients in the last 24 hours has increased the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) to 3,42,08,926.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.40%,highest since March 2020.
Sustained and collaborative efforts by the Centre and the States/UTs continue the trend of less than 15,000 Daily New Cases that is being reported for last 56days now.
7,495 new cases were reported in the last 24 hours.
India’s Active Caseloadpresently at 78,291. Active cases constitute 0.23% of the country's total Positive Cases, which is lowest since March 2020.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of 12,05,775tests being conducted. India has so far conducted over 66.86 Cr (66,86,43,929) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate at 0.59% remains less than 1% for the last 39 days now. The Daily Positivity rate reported to be 0.62%. The daily Positivity rate has remained below 2% for last 80 days and below 3% for 115 consecutive days now.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১৩৯.৭০ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা দোজ লাখ ৭০ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৮.৪০% ওইদুনা ২০২০গী মার্চতগী খ্বায়দগী ৱাংবা ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৭,৪৯৫ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ হৌজিক ৭৮,২৯১দা লৈরি
হৌখিবা নুমিৎ ৩৯ অসিদা চয়োলগী ওইনা লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত (০.৫৯%) অসি ১%দগী তাখি
23 DEC 2021 9:54AM by PIB Imphal
ভেক্সিন দোজ ৭০,১৭,৬৭১ কাপখিবগা লোইননা হৌখিবা পুং ২৪দা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১৩৯.৭০ (১,৩৯,৬৯,৭৬,৭৭৪) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে। মসি সেসন ১,৪৭,৯৪,৭৮৩গী খুত্থাংদা কাপখি।
ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি: With
ঐচ.সি.দবল্যু
অহানবা দোজ
৯৬,৬৩,৫০৮
২শুবা দোজ
৯৬,৬৩,৫০৮
এফ.এল.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,৮৩,৮৪,৪৯০
২শুবা দোজ
১,৬৮,০৩,০২৫
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৪৯,০১,৯৬,৭১৪
২শুবা দোজ
৩০,৪৮,০৪,৮৯৪
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৯,২৩,৫৭,১৯৯
২শুবা দোজ
১৪,৩০,৮৩,২০৪
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১২,০১,৬১,৭৮৮
২শুবা দোজ
৯,১১,৩৫,৩০৮
অপুনবা
১,৩৯,৬৯,৭৬,৭৭৪
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা মীওই ৬,৯৬০ নাবা ফগৎখিবা অসিনা নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৩,৪২,০৮,৯২৬ হেনগৎহনখি (লাইচৎ হেক হৌরকপদগী)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৮.৪০% দা লৈদুনা ২০২০ মার্চতগী খ্বায়দগী ৱাংবা ওইরি।
কেন্দ্র অমদি রাজ্য/য়ু.তি. সরকারশিংগী লেপ্পা নাইদনা অমদি পুন্না হোৎনমিন্নবনা থংন-থংননা হৌখিবা নুমিৎ ৫৬নি অসিদা নোংমগী ওইবা অনৌবা রিপোর্ত তৌরকপা কেস মশিং অসি ১৫,০০০দগী তাদুনা লাক্লি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৭,৪৯৫ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ ৭৮,২৯১দা লৈরি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেসকী মশিংগী ০.২৩% ওইদুনা ২০২০গী মার্চতগী খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১২,০৫,৭৭৫ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৬৬.৮৬ (৬৬,৮৬,৪৩,৯২৯) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ০.৫৯%দা লৈদুনা হৌখিবা নুমিৎ ৩৯ নি অসিদা ১%দগী তানা লৈরি। নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ০.৬২%দা লৈরি হৌজিক্কী ওইনা নোংমগী ওইনা পোজিতিবিতী রেত অসি হৌখিবা নুমিৎ ৮০নিদা ২%দগী তানা অমসুং থংন-থংননা নুমিৎ ১১৫নি অসিদা অসি ৩%গী মখাদা লৈরি‍।