Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 340
India’s cumulative vaccination coverage crosses 138.89 Crore
More than 51 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
21 DEC 2021 7:53PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 138.89 Crore(138,89,29,333) today. More than 51 lakh (51,30,949) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10386495
2nd Dose
9656422
FLWs
1st Dose
18384333
2nd Dose
16790122
Age Group 18-44 years
1st Dose
488931286
2nd Dose
300385684
Age Group 45-59 years
1st Dose
192063095
2nd Dose
141881004
Over 60 years
1st Dose
119985013
2nd Dose
90465879
Cumulative 1st dose administered
829750222
Cumulative 2nd dose administered
559179111
Total
1388929333
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 21stDecember, 2021 (340th Day)
HCWs
1st Dose
66
2nd Dose
4547
FLWs
1st Dose
166
2nd Dose
7934
Age Group 18-44 years
1st Dose
834657
2nd Dose
2818271
Age Group 45-59 years
1st Dose
186179
2nd Dose
770273
Over 60 years
1st Dose
109553
2nd Dose
399303
1st Dose Administered in Total
1130621
2nd Dose Administered in Total
4000328
Total
5130949
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ৩৪০শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১৩৮.৮৯ লানখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৫১ হেন্না কাপথোকখ্রে
21 DEC 2021 7:53PM by PIB Imphal
ভারতনা ঙসি কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১৩৮.৮৯ (১৩৮,৮৯,২৯,৩৩৩) লানখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৫১ (৫১,৩০,৯৪৯) হেন্না কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৮৬৪৯৫
অনিশুবা দোজ
৯৬৫৬৪২২
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৮৪৩৩৩
অনিশুবা দোজ
১৬৭৯০১২২
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪৮৮৯৩১২৮৬
অনিশুবা দোজ
৩০০৩৮৫৬৮৪
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৯২০৬৩০৯৫
অনিশুবা দোজ
১৪১৮৮১০০৪
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১১৯৯৮৫০১৩
অনিশুবা দোজ
৯০৪৬৫৮৭৯
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৮২৯৭৫০২২২
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৫৫৯১৭৯১১১
অপুনবা
১৩৮৮৯২৯৩৩৩
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১গী দিসেম্বর ২১ (৩৪০শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৬৬
অনিশুবা দোজ
৪৫৪৭
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৬৬
অনিশুবা দোজ
৭৯৩৪
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৮৩৪৬৫৭
অনিশুবা দোজ
২৮১৮২৭১
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৮৬১৭৯
অনিশুবা দোজ
৭৭০২৭৩
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১০৯৫৫৩
অনিশুবা দোজ
৩৯৯৩০৩
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
১১৩০৬২১
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৪০০০৩২৮
অপুনবা
৫১৩০৯৪৯
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷