হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ৩৩৭শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১৩৭গী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন লানখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৬৯ হেন্না কাপথোকখ্রে
18 DEC 2021 8:48PM by PIB Imphal
ভারতনা ঙসি কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১৩৭কী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন (১৩৭,৩৭,৬৬,১৮৯) লানখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৬৯ (৬৯,২১,০৯৭) হেন্না কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৮৬২২২
অনিশুবা দোজ
৯৬৪৩২৪৬
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৮৩৯৩৯
অনিশুবা দোজ
১৬৭৬৭৪৯১
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪৮৬২২৯৫৮৩
অনিশুবা দোজ
২৯২৩৪৫৪০০
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৯১৪৩৫০০২
অনিশুবা দোজ
১৩৯৬৫৯১৪২
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১১৯৬২৪০৫৮
অনিশুবা দোজ
৮৯২৯২১০৬
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৮২৬০৫৮৮০৪
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৫৪৭৭০৭৩৮৫
অপুনবা
১৩৭৩৭৬৬১৮৯
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১গী দিসেম্বর ১৮ (৩৩৭শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০২
অনিশুবা দোজ
৫৭২২
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৯৬
অনিশুবা দোজ
১০৭৭৬
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১১২৫৮০০
অনিশুবা দোজ
৩৬৯৩৩৬০
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২৮০১৯৪
অনিশুবা দোজ
১০৫৭৫৮৪
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৭০০১৩
অনিশুবা দোজ
৫৭৭৪৫০
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
১৫৭৬২০৫
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৫৩৪৪৮৯২
অপুনবা
৬৯২১০৯৭
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 337
India’s cumulative vaccination coverage crosses 137 Crore landmark milestone
More than 69 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
18 DEC 2021 8:48PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 137 Crore landmark milestone (137,37,66,189) today. More than 69 lakh (69,21,097) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10386222
2nd Dose
9643246
FLWs
1st Dose
18383939
2nd Dose
16767491
Age Group 18-44 years
1st Dose
486229583
2nd Dose
292345400
Age Group 45-59 years
1st Dose
191435002
2nd Dose
139659142
Over 60 years
1st Dose
119624058
2nd Dose
89292106
Cumulative 1st dose administered
826058804
Cumulative 2nd dose administered
547707385
Total
1373766189
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 18th December, 2021 (337th Day)
HCWs
1st Dose
102
2nd Dose
5722
FLWs
1st Dose
96
2nd Dose
10776
Age Group 18-44 years
1st Dose
1125800
2nd Dose
3693360
Age Group 45-59 years
1st Dose
280194
2nd Dose
1057584
Over 60 years
1st Dose
170013
2nd Dose
577450
1st Dose Administered in Total
1576205
2nd Dose Administered in Total
5344892
Total
6921097
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.