Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 335
India’s cumulative vaccination coverage close to 136 Crore
More than 62 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
16 DEC 2021 7:50PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has reached close to 136 Crore (135,91,01,972) today. More than 62 lakh (62,90,272) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10385947
2nd Dose
9628277
FLWs
1st Dose
18383625
2nd Dose
16740631
Age Group 18-44 years
1st Dose
483688375
2nd Dose
284620359
Age Group 45-59 years
1st Dose
190824801
2nd Dose
137468574
Over 60 years
1st Dose
119258336
2nd Dose
88103047
Cumulative 1st dose administered
822541084
Cumulative 2nd dose administered
536560888
Total
1359101972
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 16th December, 2021 (335th Day)
HCWs
1st Dose
65
2nd Dose
5734
FLWs
1st Dose
94
2nd Dose
11521
Age Group 18-44 years
1st Dose
982332
2nd Dose
3498540
Age Group 45-59 years
1st Dose
223956
2nd Dose
938222
Over 60 years
1st Dose
134216
2nd Dose
495592
1st Dose Administered in Total
1340663
2nd Dose Administered in Total
4949609
Total
6290272
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ৩৩৫শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১৩৫.৯১ লানখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৬২ হেন্না কাপথোকখ্রে
16 DEC 2021 7:50PM by PIB Imphal
ভারতনা ঙসি কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১৩৫.৯১ (১৩৫,৯১,০১,৯৭২) লানখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৬২ (৬২,৯০,২৭২) হেন্না কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
10385947
অনিশুবা দোজ
9628277
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
18383625
অনিশুবা দোজ
16740631
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
483688375
অনিশুবা দোজ
284620359
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
190824801
অনিশুবা দোজ
137468574
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
119258336
অনিশুবা দোজ
88103047
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
822541084
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
536560888
অপুনবা
1359101972
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১গী দিসেম্বর ১৬ (৩৩৫শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
65
অনিশুবা দোজ
5734
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
94
অনিশুবা দোজ
11521
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
982332
অনিশুবা দোজ
3498540
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
223956
অনিশুবা দোজ
938222
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
134216
অনিশুবা দোজ
495592
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
1340663
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
4949609
অপুনবা
6290272
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷