অৱাং নোংপোক লমদমগী চাউখৎ-থৌরাং মন্ত্রালয়
দোনর মন্ত্রালয়গী মখাদা লৈবা নোর্থ ইস্তর্ন কাউন্সিলনা নাগালেন্দগী সৈথেকৈমাদা লৈবা চুমুকেদিমাগী পৎকাই খৃস্তিয়ন কোলেজদা কোলেজ হোস্তেল শাগৎপা
08 DEC 2021 2:25PM by PIB Imphal
PATKAI CHRISTIAN 2
নুপী মহৈরোইশিংগীদমক লাইরিক লাইশু তম্বদা, ৱাখল্লোন ফজনবা অমসুং অহেনবা চেকশিন থৌরাং লৌখৎনবা নাগালেন্দগী সৈথেকৈমাদা লৈবা চুমুকেদিমাগী পৎকাই খৃস্তিয়ন কোলেজদা কোলেজ হোস্তেল শাগৎপা প্রোজেক্ত দোনর মন্ত্রালয়গী মখাদা লৈবা নোর্থ ইস্তর্ন কাউন্সিল (এন.ই.সি.) শিলোং, - নোর্থ ইস্তর্ন দিবলপমেন্ত রিজনগী মন্ত্রালয়গীনা লৌখৎখ্রে।
প্রোজেক্ত অসি ০৪.০৮.২০১৭দা লুপা লাখ ২৩৪গী শেমফমদা কাইথখিবনি, মসিগী মনুংদা লুপা লাখ ২১০.৬০না এন.ই.সি.না পুথোক্কদবনি অমসুং লুপা লাখ ২৩.৪০ অমনা রাজ্য সরকারনা পুথোক্কদবনি। হোস্তেল অসি কোলেজগী কেম্পস মনুংদা শাগৎকদবনি। প্রোজেক্ত অসি ২৮.১০.২০২১দা শাবা লোইশিনখি।

Ministry of Development of North-East Region
Construction of College Hostel at Patkai Christian College Chumukedima, Seithekiema, Nagaland by North Eastern Council Under Ministry of Doner
08 DEC 2021 2:25PM by PIB Delhi
PATKAI CHRISTIAN 2
In order to enhance academic pursuit, morality and security to the women students, the project of construction of hostel accommodation at Patkai Christian College Chumukedima, Seithekiema, Nagaland to be managed by the college was undertaken by North Eastern Council (NEC), Shillong- Ministry of Development of North Eastern Region.
The project was sanctioned on 04.08.2017 for an estimated cost of Rs. 234 lakhs, out of which Rs. 210.60 lakhs was borne by NEC and Rs. 23.40 lakhs by the State Government. The hostel accommodation was constructed within the college campus. The project got completed on 28.10.2021.