Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 326
India’s cumulative vaccination coverage crosses 129 Crore
More than 66 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
07 DEC 2021 8:14PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 129 Crore (129,46,08,045) today. More than 66 lakh (66,37,528) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10384939
2nd Dose
9562778
FLWs
1st Dose
18381767
2nd Dose
16622141
Age Group 18-44 years
1st Dose
470832647
2nd Dose
252022119
Age Group 45-59 years
1st Dose
187715935
2nd Dose
128366240
Over 60 years
1st Dose
117453012
2nd Dose
83266467
Cumulative 1st dose administered
804768300
Cumulative 2nd dose administered
489839745
Total
1294608045
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 7thDecember, 2021 (326thDay)
HCWs
1st Dose
161
2nd Dose
6375
FLWs
1st Dose
192
2nd Dose
12478
Age Group 18-44 years
1st Dose
1425678
2nd Dose
3289648
Age Group 45-59 years
1st Dose
338458
2nd Dose
899954
Over 60 years
1st Dose
194235
2nd Dose
470349
1st Dose Administered in Total
1958724
2nd Dose Administered in Total
4678804
Total
6637528
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ৩২৬শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১২৯ লানখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৬৬ হেন্না কাপথোকখ্রে
07 DEC 2021 8:14PM by PIB Imphal
ভারতনা ঙসি কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১২৯ (১২৯,৪৬,০৮,০৪৫) লানখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৬৬ (৬৬,৩৭,৫২৯) হেন্না কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৮৪৯৩৯
অনিশুবা দোজ
৯৫৬২৭৭৮
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৮১৭৬৭
অনিশুবা দোজ
১৬৬২২১৪১
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪৭০৮৩২৬৪৭
অনিশুবা দোজ
২৫২০২২১১৯
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৮৭৭১৫৯৩৫
অনিশুবা দোজ
১২৮৩৬৬২৪০
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১১৭৪৫৩০১২
অনিশুবা দোজ
৮৩২৬৬৪৬৭
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৮০৪৭৬৮৩০০
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৪৮৯৮৩৯৭৪৫
অপুনবা
১২৯৪৬০৮০৪৫
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১গী দিসেম্বর ৭ (৩২৬শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৬১
অনিশুবা দোজ
৬৩৭৫
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৯২
অনিশুবা দোজ
১২৪৭৮
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৪২৫৬৭৮
অনিশুবা দোজ
৩২৮৯৬৪৮
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩৩৮৪৫৮
অনিশুবা দোজ
৮৯৯৯৫৪
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৯৪২৩৫
অনিশুবা দোজ
৪৭০৩৪৯
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
১৯৫৮৭২৪
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৪৬৭৮৮০৪
অপুনবা
৬৬৩৭৫২৮
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷