তুরিজম মন্ত্রালয়
তুরিস্ত দেস্তিনেসনশিংগী দিবেলপমেন্তকীদমক প্রসাদ অমসুং স্বদেশ দর্শন স্কিমশিংগী মখাদা নগালেন্দদা লুপা করোর ২২০ হেন্না সেঙ্কসন তৌখ্রে: শ্রী জি. কিশন রেদ্দী
06 DEC 2021 5:45PM by PIB Imphal
স্বদেশ দর্শন অমসুং প্রসাদ স্কিমগী মখাদা ২০১৮-২১ ফাওবদা তুরিস্ত দেস্তিনেসনশিংগী দিবেলপমেন্তকীদমক নগালেন্দ রাজ্যদা লুপা করোর ২২০গী শেমফম অমা সেঙ্কসন তৌখ্রে।
প্রসাদ স্কিমগী মখাদা মোলুংকিমোং, নোকসেন, আইজুতো, কোহিমা অমসুং ভানখোসুং কভর তৌরি অমদি মন্ত্রালয়গী স্বদেশ দর্শন স্কিমগী ত্রাইবেল সর্কুইতশিংগী মখাদা পরেন-কোহিমা-ৱোখা লায়ননা মোকোকচুং-তুয়েন্সাং-মোন কভর তৌরি।
ইফোর্মেসন অসি ঙসি লোক সভাদা ৱাহং অমগী পাউখুমদা তুরিজমগী মন্ত্রী শ্রী জি. কিশন রেদ্দীনা পীখিবনি।

Ministry of Tourism
More than Rs. 220 crore sanctioned to Nagaland under PRASHAD and Swadesh Darshan Schemes for development of tourist destinations: Shri G. Kishan Reddy
06 DEC 2021 5:45PM by PIB Delhi
An amount of Rs.220.76 crore has been sanctioned to the State of Nagaland for the development of tourist destinations under the Swadesh Darshan and PRASHAD Scheme since 2018-21.
Molungkimong, Noksen, Aizuto, Kohima & Vankhosung has been covered under PRASHAD Scheme and Paren-Kohima-Wokha as well as Mokokchung-Tuensang- Mon covered under the Tribal Circuits of Swadesh Darshan Scheme of the Ministry.
This information was given by Minister of Tourism Shri G. Kishan Reddy in reply to a question in Lok Sabha today.