হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ৩২৩শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কভরেজ কোতি ১২৭কী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন লানখ্রে
ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৯৩ হেন্না কাপখি
04 DEC 2021 8:09PM by PIB Imphal
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ ঙসি কোতি ১২৭কী (১২৭,৪৯,৯৬,৬৮১) লেন্দমার্ক মাইলস্তোন লানখ্রে৷ ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৯৩ হেন্না (৯৩,৫৮,৩১৯) কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই।
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৮৪৫০৭
অনিশুবা দোজ
৯৫৪৪১২৬
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৮০৬২৭
অনিশুবা দোজ
১৬৫৮২১১২
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪৬৬৪১২৭১৪
অনিশুবা দোজ
২৪২৫৯০৫৩০
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৮৬৬৩৩৮৪৭
অনিশুবা দোজ
১২৫৭৪৭০৭৬
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১১৬৮৩৩৩২৮
অনিশুবা দোজ
৮১৮৮৭৮১৪
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৭৯৮৬৪৫০২৩
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৪৭৬৩৫১৬৫৮
অপুনবা
১২৭৪৯৯৬৬৮১
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্ত অদু মখাদা লৈরে:
তাং: দিসেম্বর ৪, ২০২১ (৩২৩শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
২০০
অনিশুবা দোজ
১২১৩৩
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৪৮৬
অনিশুবা দোজ
২২০২৩
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৮১৪৩৪৯
অনিশুবা দোজ
৪৭৭১২৬৮
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪৪৯৮৫৫
অনিশুবা দোজ
১৩২৫৬৯৪
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২৫৯১৬৬
অনিশুবা দোজ
৭০৩১৪৫
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২৫২৪০৫৬
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৬৮৩৪২৬৩
অপুনবা
৯৩৫৮৩১৯
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্প-লৈতনা য়েংশিল্লি৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 323
India’s cumulative vaccination coverage crosses 127 crore landmark milestone
More than 93 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
04 DEC 2021 8:09PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 127 Crore landmark milestone (127,49,96,681) today. More than 93 lakh (93,58,319) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight. D
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10384507
2nd Dose
9544126
FLWs
1st Dose
18380627
2nd Dose
16582112
Age Group 18-44 years
1st Dose
466412714
2nd Dose
242590530
Age Group 45-59 years
1st Dose
186633847
2nd Dose
125747076
Over 60 years
1st Dose
116833328
2nd Dose
81887814
Cumulative 1st dose administered
798645023
Cumulative 2nd dose administered
476351658
Total
1274996681
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 4th December, 2021 (323rd Day)
HCWs
1st Dose
200
2nd Dose
12133
FLWs
1st Dose
486
2nd Dose
22023
Age Group 18-44 years
1st Dose
1814349
2nd Dose
4771268
Age Group 45-59 years
1st Dose
449855
2nd Dose
1325694
Over 60 years
1st Dose
259166
2nd Dose
703145
1st Dose Administered in Total
2524056
2nd Dose Administered in Total
6834263
Total
9358319
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.