হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ৩১২শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১১৮গী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন লানখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৬৪ হেন্না কাপথোকখ্রে
23 NOV 2021 8:15PM by PIB Imphal
মশক থোক্না মায় পাকপা অমদা, ভারতনা ঙসি কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১১৮ লেন্দমার্ক মাইলস্তোন (১১৮,৩৫,৭৩,৬৪৬) লানখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৬৮ (৬৮,৩৫,৬১৭) হেন্না কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৮২৭০৯
অনিশুবা দোজ
৯৪২৫৫৩১
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৭৬৭৮৬
অনিশুবা দোজ
১৬৩৫৮৮৫৫
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪৪৬৩৭৪৫০১
অনিশুবা দোজ
১৯৮৬২৭৩১৩
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৮১৬৯৭১০৩
অনিশুবা দোজ
১১৩২০২৪৪১
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১১৩৭৯০৯৮১
অনিশুবা দোজ
৭৫৩৩৭৪২৬
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৭৭০৬২২০৮০
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৪১২৯৫১৫৬৬
অপুনবা
১১৮৩৫৭৩৬৪৬
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১গী নবেম্বর ২৩ (৩১২শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১২৯
অনিশুবা দোজ
৮১৫৫
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
২৪৫
অনিশুবা দোজ
১৭৫১০
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৪৭৮৪২৬
অনিশুবা দোজ
৩৩৩৭৪১১
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩৬৩২০৮
অনিশুবা দোজ
৯৩৫২৫০
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২২৪৮৬৫
অনিশুবা দোজ
৪৭০৪১৮
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২০৬৬৮৭৩
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৪৭৬৮৭৪৪
অপুনবা
৬৮৩৫৬১৭
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 312
India’s cumulative vaccination coverage crosses 118 crore landmark milestone
More than 68 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
23 NOV 2021 8:15PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 118 Crore landmark milestone (118,35,73,646) today. More than 68 lakh (68,35,617) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10382709
2nd Dose
9425531
FLWs
1st Dose
18376786
2nd Dose
16358855
Age Group 18-44 years
1st Dose
446374501
2nd Dose
198627313
Age Group 45-59 years
1st Dose
181697103
2nd Dose
113202441
Over 60 years
1st Dose
113790981
2nd Dose
75337426
Cumulative 1st dose administered
770622080
Cumulative 2nd dose administered
412951566
Total
1183573646
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 23rd November, 2021 (312th Day)
HCWs
1st Dose
129
2nd Dose
8155
FLWs
1st Dose
245
2nd Dose
17510
Age Group 18-44 years
1st Dose
1478426
2nd Dose
3337411
Age Group 45-59 years
1st Dose
363208
2nd Dose
935250
Over 60 years
1st Dose
224865
2nd Dose
470418
1st Dose Administered in Total
2066873
2nd Dose Administered in Total
4768744
Total
6835617
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.