হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ৩০২শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১১১.৯৫ লানখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৫২ হেন্না কাপথোকখ্রে
13 NOV 2021 9:06PM by PIB Imphal
মশক থোক্না মায় পাকপা অমদা, ভারতনা ঙসি কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১১১.৯৫ (১,১১,৯৫,৫৫,৩৫০) লানখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৫২ (৫২,২৮,৩৮৫) হেন্না কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৮০৩৫৭
অনিশুবা দোজ
৯৩২৪৯৮০
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৭৩৯৯৭
অনিশুবা দোজ
১৬১৬২৮৯৫
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪৩১৭১৭৬৬৩
অনিশুবা দোজ
১৬৮৭৭৭৬৯০
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৭৮০৬৯৬৬৯
অনিশুবা দোজ
১০৪৩৬৬১৪৯
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১১১৫৯১০৭৮
অনিশুবা দোজ
৭০৭৯০৮৭২
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৭৫০১৩২৭৬৪
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৩৬৯৪২২৫৮৬
অপুনবা
১১১৯৫৫৫৩৫০
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১গী নবেম্বর ১৩ (৩০২শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৫৪
অনিশুবা দোজ
৭২৯১
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৬৮
অনিশুবা দোজ
১৭০৬১
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১০৫৬২৯৬
অনিশুবা দোজ
২৬৭৪৫২৩
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২৩৭৯৯৩
অনিশুবা দোজ
৭৩৩৬২২
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৪১৯০৮
অনিশুবা দোজ
৩৫৯৩৬৯
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
১৪৩৬৫১৯
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৩৭৯১৮৬৬
অপুনবা
৫২২৮৩৮৫
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 302
India’s cumulative vaccination coverage crosses 111.95 crore
More than 52 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
13 NOV 2021 9:06PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 111.95 Crore (111,95,55,350) today. More than 52 lakh (52,28,385) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10380357
2nd Dose
9324980
FLWs
1st Dose
18373997
2nd Dose
16162895
Age Group 18-44 years
1st Dose
431717663
2nd Dose
168777690
Age Group 45-59 years
1st Dose
178069669
2nd Dose
104366149
Over 60 years
1st Dose
111591078
2nd Dose
70790872
Cumulative 1st dose administered
750132764
Cumulative 2nd dose administered
369422586
Total
1119555350
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 13th November, 2021 (302nd Day)
HCWs
1st Dose
154
2nd Dose
7291
FLWs
1st Dose
168
2nd Dose
17061
Age Group 18-44 years
1st Dose
1056296
2nd Dose
2674523
Age Group 45-59 years
1st Dose
237993
2nd Dose
733622
Over 60 years
1st Dose
141908
2nd Dose
359369
1st Dose Administered in Total
1436519
2nd Dose Administered in Total
3791866
Total
5228385
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.