হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ৩০১শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ কোতি ১১১গী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন লানখ্রে
ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৫২ হেন্না কাপখি
12 NOV 2021 7:59PM by PIB Imphal
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ ঙসি কোতি ১১১(১১১,৩৫,০৩,৫৮৪)গী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন লানখ্রে৷ ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৫২ হেন্না(৫২,৯৯,৯৩৮ ) কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৮০১৫৭
অনিশুবা দোজ
৯৩১৬২৬৯
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৭৩৭৩৭
অনিশুবা দোজ
১৬১৪২০৯৮
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪৩০৪২৮৫৬৩
অনিশুবা দোজ
১৬৫৭৮৪৩০১
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৭৭৭৭৩৬১১
অনিশুবা দোজ
১০৩৫২১৯২৬
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১১১৪১৪৮৯২
অনিশুবা দোজ
৭০৩৬৮০৩০
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৭৪৮৩৭০৯৬০
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৩৬৫১৩২৬২৪
অপুনবা
১১১৩৫০৩৫৮৪
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্ত অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১, নবেম্বর ১২ (৩০১শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৫
অনিশুবা দোজ
৮৫৩৭
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৯৯
অনিশুবা দোজ
১৮০৩৬
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১১১৩৫৩৬
অনিশুবা দোজ
২৬০৮১৩৬
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২৫৭৩৭০
অনিশুবা দোজ
৭৬২৮৩২
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৫১০৮৮
অনিশুবা দোজ
৩৮০০৯৯
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
১৫২২২৯৮
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৩৭৭৭৬৪০
অপুনবা
৫২৯৯৯৩৮
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্প-লৈতনা য়েংশিল্লি৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 301
India’s cumulative vaccination coverage crosses 111 crore landmark milestone
More than 52 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
12 NOV 2021 7:59PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 111Crore landmark milestone (111,35,03,584) today. More than 52 lakh (52,99,938) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10380157
2nd Dose
9316269
FLWs
1st Dose
18373737
2nd Dose
16142098
Age Group 18-44 years
1st Dose
430428563
2nd Dose
165784301
Age Group 45-59 years
1st Dose
177773611
2nd Dose
103521926
Over 60 years
1st Dose
111414892
2nd Dose
70368030
Cumulative 1st dose administered
748370960
Cumulative 2nd dose administered
365132624
Total
1113503584
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 12th November, 2021 (301stDay)
HCWs
1st Dose
105
2nd Dose
8537
FLWs
1st Dose
199
2nd Dose
18036
Age Group 18-44 years
1st Dose
1113536
2nd Dose
2608136
Age Group 45-59 years
1st Dose
257370
2nd Dose
762832
Over 60 years
1st Dose
151088
2nd Dose
380099
1st Dose Administered in Total
1522298
2nd Dose Administered in Total
3777640
Total
5299938
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.