হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ২৯৯শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১১০.১৮ লানখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৫২ হেন্না কাপথোকখ্রে
10 NOV 2021 8:22PM by PIB Imphal
মশক থোক্না মায় পাকপা অমদা, ভারতনা ঙসি কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১১০.১৮ (১,১০,১৮,০৫,৬৪৭) লানখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৫২ (৫২,২৮,৫৮৯) হেন্না কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৭৯,৯১৩
অনিশুবা দোজ
৯২,৯৫,১০৪
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৭৩,৩৫০
অনিশুবা দোজ
১,৬১,০০,০৯৩
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪২,৮০,৩৬,৭৪৫
অনিশুবা দোজ
১৬,০০,১৭,৯৪০
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৭,৭২,১৮,৩৭৩
অনিশুবা দোজ
১০,১৭,৯৯,০১১
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১১,১০,৮৮,১৩৫
অনিশুবা দোজ
৬,৯৪,৯৬,৯৮৩
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৭৪,৫০,৯৬,৫১৬
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৩৫,৬৭,০৯,১৩১
অপুনবা
১,১০,১৮,০৫,৬৪৭
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১গী নবেম্বর ১০ (২৯৯শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৮৯
অনিশুবা দোজ
৮২০৬
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৭১
অনিশুবা দোজ
২০৪২৬
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৯০২৭০২
অনিশুবা দোজ
২৭৯৪৪৮৩
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২০৮৫৯৮
অনিশুবা দোজ
৭৯৩২৫১
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১২০৩৭৭
অনিশুবা দোজ
৩৮০২৮৬
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
১২৩১৯৩৭
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৩৯৯৬৬৫২
অপুনবা
৫২২৮৫৮৯
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 299
India’s cumulative vaccination coverage crosses 110.18 crore
More than 52 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
10 NOV 2021 8:22PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 110.18 Crore (1,10,18,05,647) today. More than 52 lakh (52,28,589) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,79,913
2nd Dose
92,95,104
FLWs
1st Dose
1,83,73,350
2nd Dose
1,61,00,093
Age Group 18-44 years
1st Dose
42,80,36,745
2nd Dose
16,00,17,940
Age Group 45-59 years
1st Dose
17,72,18,373
2nd Dose
10,17,99,011
Over 60 years
1st Dose
11,10,88,135
2nd Dose
6,94,96,983
Cumulative 1st dose administered
74,50,96,516
Cumulative 2nd dose administered
35,67,09,131
Total
1,10,18,05,647
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 10th November, 2021 (299th Day)
HCWs
1st Dose
89
2nd Dose
8206
FLWs
1st Dose
171
2nd Dose
20426
Age Group 18-44 years
1st Dose
902702
2nd Dose
2794483
Age Group 45-59 years
1st Dose
208598
2nd Dose
793251
Over 60 years
1st Dose
120377
2nd Dose
380286
1st Dose Administered in Total
1231937
2nd Dose Administered in Total
3996652
Total
5228589
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.