হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি করোর ১০৯.৬৩ লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা দোজ লাখ ৫২ হেন্না কাপথোকখ্রে
নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি হৌজিক ৯৮.২৫% ওইরি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১১,৪৬৬ রিপোর্ত তৌরকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ (১,৩৯,৬৮৩) ওইদুনা নুমিৎ ২৬৪কী মনুংদা খ্বায়দগী নেম্বনি
হৌখিবা নুমিৎ ৪৭ অসিদা চয়োলগী ওইনা লৈরিবা পোজিতিবিতী রেত (১.২০%) অসি ২%দগী তাখি
10 NOV 2021 9:42AM by PIB Imphal
ভেক্সিন দোজ ৫২,৬৯,১৩৭ কাপখিবগা লোইননা হৌখিবা পুং ২৪দা ভারতকী কোবিদ-১৯গী ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না করোর ১০৯.৬৩ (১,০৯,৬৩,৫৯,২০৮) গী পন্দুপ হেনবা ঙমখ্রে। মসি সেসন ১,১১,৬১,২৬৮গী খুত্থাংদা কাপখি।
ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না অপুনবা মশিং অসি খাইদোকপদা অশুম্না লৈরি:
ঐচ.সি.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,০৩,৭৯,৮২৩
২শুবা দোজ
৯২,৮৬,২৪২
এফ.এল.দবল্যু
অহানবা দোজ
১,৮৩,৭৩,১৭২
২শুবা দোজ
১,৬০,৭৮,৬১৫
চহি ১৮-৪৪গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
৪২,৭০,৭৫,৪৫৪
২শুবা দোজ
১৫,৭১,৩৭,৩৩৩
চহি ৪৫-৫৯গী মীওই কাঙলুপ
অহানবা দোজ
১৭,৬৯,৯৫,৫৯৪
২শুবা দোজ
১০,০৯,৭৫,৪১৬
চহি ৬০গী মথক
অহানবা দোজ
১১,০৯,৫৯,৫৩৪
২শুবা দোজ
৬,৯০,৯৮,০২৫
অপুনবা
১,০৯,৬৩,৫৯,২০৮
হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা মীওই ১১,৯৬১ নাবা ফগৎখিবা অসিনা নাবা ফগৎখিবা মীওইশিংগী অপুনবা মশিং অসি ৩,৩৭,৮৭,০৪৭ দা হেনগৎহনখি (লাইচৎ হৌবদগী হৌদুনা)।
মসিনা মরম ওইরগা ভারতকী ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৮.২৫% দা লৈরি‍।
কেন্দ্র অমদি রাজ্য/য়ু.তি. সরকারশিংগী লেপ্পা নাইদনা অমদি পুন্না হোৎনমিন্নবনা থংন-থংননা হৌখিবা নুমিৎ ১৩৬নি অসিদা নোংমগী ওইবা অনৌবা রিপোর্ত তৌরকপা কেস মশিং অসি ৫০,০০০দগী তাদুনা লাক্লি।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ১১,৪৬৬ রিপোর্ত তৌরকখি।
হৌজিক্কী ওইনা এক্তিব কেসলোদ ১,৩৯,৬৮৩ দা লৈদুনা নুমিৎ ২৬৪তা খ্বায়দগী নেম্বনি। এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাকসিগী অপুনবা পোজিতিব কেসকী মশিংগী ০.৪১% ওইদুনা ২০২০গী মার্চতগী খ্বায়দগী নেম্বা ওইরি।
লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী চাওনা হেনগৎহনখি। হৌখিবা পুং ২৪ অসিদা লৈবাক অসিদা পুন্না তেস্ত মশিং ১২,৭৮,৭২৮ তৌখি‍। হৌজিক ফাওবদা ভারতনা পুন্না তেস্ত মশিং করোর ৬১.৮৫ (৬১,৮৫,০২,৬৫৯) হেন্না তৌখ্রে‍।
নাকল অমরোমদা লৈবাক শিনবা থুংনা তেস্তিং কেপাসিতী হেনগৎহনখিবগা লোইননা চয়োলগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ১.২০%দা লৈদুনা হৌখিবা নুমিৎ ৪৭ নি অসিদা ২%দগী তানা লৈরি। নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত অসি ০.৯০%দা লৈরি। হৌজিক্কী ওইনা নোংমগী ওইনা পোজিতিবিতী রেত অসি হৌখিবা নুমিৎ ৩৭নিদা ২%দগী তানা অমসুং থংন-থংননা নুমিৎ ৭২নি অসিদা অসি ৩%গী মখাদা লৈরি‍।

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage exceeds 109.63 Cr
More than 52 Lakh doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently at 98.25%
11,466 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload (1,39,683) is lowest in 264 days
Weekly Positivity Rate (1.20%) less than 2% for last 47 days
10 NOV 2021 9:42AM by PIB Delhi
With the administration of 52,69,137 vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage has exceeded 109.63 Cr (1,09,63,59,208) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 1,11,61,268sessions.
The break-up of the cumulative figureas per the provisional report till 7 am today include:
HCWs
1st Dose
1,03,79,823
2nd Dose
92,86,242
FLWs
1st Dose
1,83,73,172
2nd Dose
1,60,78,615
Age Group 18-44 years
1st Dose
42,70,75,454
2nd Dose
15,71,37,333
Age Group 45-59 years
1st Dose
17,69,95,594
2nd Dose
10,09,75,416
Over 60 years
1st Dose
11,09,59,534
2nd Dose
6,90,98,025
Total
1,09,63,59,208
The recovery of 11,961 patients in the last 24 hours has increased the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) to 3,37,87,047.
Consequently, India’s recovery rate stands at 98.25%.
Sustained and collaborative efforts by the Centre and the States/UTs continue the trend of less than 50,000 Daily New Cases that is being reported for 136 consecutive days now.
11,466 new cases were reported in the last 24 hours.
The Active Caseload is presently at 1,39,683 is lowest in 264 days.Active cases presently constitute 0.41% of the country's total Positive Cases, which is lowest since March 2020.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of
12,78,728tests being conducted. India has so far conducted over 61.85 Cr (61,85,02,659) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate at 1.20% remains less than 2% for the last 47 days now. The Daily Positivity rate reported to be0.90%. The daily Positivity rate has remained below2% for last 37 days and below 3% for 72 consecutive days now.