হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ২৯৫শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১০৮গী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন লানখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ২৫ হেন্না কাপথোকখ্রে
06 NOV 2021 7:57PM by PIB Imphal
মশক থোক্না মায় পাকপা অমদা, ভারতনা ঙসি কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১০৮ (১০৮,১৮,৬৬,৭১৫) লেন্দমার্ক মাইলস্তোন লানখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ২৫ (২৫,৫৪,৯১৭) হেন্না কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৭৯৫৭৫
অনিশুবা দোজ
৯২৬২৮৪৭
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৭২৫৫৪
অনিশুবা দোজ
১৬০২৬০৯৩
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪২৩৮৪২৯০৫
অনিশুবা দোজ
১৫০২৫৮৮৭৮
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৭৬২০৪৮২১
অনিশুবা দোজ
৯৮৯৫১১৪৩
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১১০৫২৩০৫৩
অনিশুবা দোজ
৬৮০৪৪৮৪৬
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৭৩৯৩২২৯০৮
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৩৪২৫৪৩৮০৭
অপুনবা
১০৮১৮৬৬৭১৫
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১গী নবেম্বর ০৬ (২৯৫শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৪৩
অনিশুবা দোজ
৬২২৪
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৪৭
অনিশুবা দোজ
১৩৪২০
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪৬৭৮৭৯
অনিশুবা দোজ
১২৮৭১৩৫
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১০৯৮৮১
অনিশুবা দোজ
৩৯৬৪০৫
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৬৪৪৪০
অনিশুবা দোজ
২০৯৩৪৩
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৬৪২৩৯০
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
১৯১২৫২৭
অপুনবা
২৫৫৪৯১৭
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 295
India’s cumulative vaccination coverage crosses 108 crore landmark milestone
More than 25 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
06 NOV 2021 7:57PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 108 Crore landmark milestone (108,18,66,715) today. More than 25 lakh (25,54,917) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10379575
2nd Dose
9262847
FLWs
1st Dose
18372554
2nd Dose
16026093
Age Group 18-44 years
1st Dose
423842905
2nd Dose
150258878
Age Group 45-59 years
1st Dose
176204821
2nd Dose
98951143
Over 60 years
1st Dose
110523053
2nd Dose
68044846
Cumulative 1st dose administered
739322908
Cumulative 2nd dose administered
342543807
Total
1081866715
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 6th November, 2021 (295th Day)
HCWs
1st Dose
43
2nd Dose
6224
FLWs
1st Dose
147
2nd Dose
13420
Age Group 18-44 years
1st Dose
467879
2nd Dose
1287135
Age Group 45-59 years
1st Dose
109881
2nd Dose
396405
Over 60 years
1st Dose
64440
2nd Dose
209343
1st Dose Administered in Total
642390
2nd Dose Administered in Total
1912527
Total
2554917
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.