হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ২৮৬শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১০৪কী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন লানখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৬৬ হেন্না কাপথোকখ্রে
28 OCT 2021 8:31PM by PIB Imphal
মশক থোক্না মায় পাকপা অমদা, ভারতনা ঙসি কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১০৪ লেন্দমার্ক মাইলস্তোন (১,০৪,৭৩,৫২,৮৩৭) লানখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৬৬ (৬৬,৫৫,০৩৩) হেন্না কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৭৮৭৩১
অনিশুবা দোজ
৯১৯৪১৫৩
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৭০৯৪৪
অনিশুবা দোজ
১৫৮৫৫৪৮৩
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪১৪৪৭২৫৮৬
অনিশুবা দোজ
১৩৬২০৬৮৫৭
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৭৩৭৫৩৪২২
অনিশুবা দোজ
৯৪৪০৭৫৯৭
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১০৯১০৪৪৭১
অনিশুবা দোজ
৬৫৬০৮৫৯৩
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৭২৬০৮০১৫৪
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৩২১২৭২৬৮৩
অপুনবা
১০৪৭৩৫২৮৩৭
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১গী ওক্তোবর ২৮ (২৮৬শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৫১
অনিশুবা দোজ
১১০০৬
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৪৯৪
অনিশুবা দোজ
৩০০০৪
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৮০২৮৪১
অনিশুবা দোজ
২৭২৮৭৩০
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪৩১৪৯৬
অনিশুবা দোজ
৮৮০৪৯৫
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২৬৪৭০০
অনিশুবা দোজ
৫০৫১১৬
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২৪৯৯৬৮২
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৪১৫৫৩৫১
অপুনবা
৬৬৫৫০৩৩
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 286
India’s cumulative vaccination coverage crosses 104 crore landmark milestone
More than 66 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
28 OCT 2021 8:31PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 104 Crore landmark milestone (1,04,73,52,837) today. More than 66 lakh (66,55,033) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10378731
2nd Dose
9194153
FLWs
1st Dose
18370944
2nd Dose
15855483
Age Group 18-44 years
1st Dose
414472586
2nd Dose
136206857
Age Group 45-59 years
1st Dose
173753422
2nd Dose
94407597
Over 60 years
1st Dose
109104471
2nd Dose
65608593
Cumulative 1st dose administered
726080154
Cumulative 2nd dose administered
321272683
Total
1047352837
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 28thOctober, 2021 (286thDay)
HCWs
1st Dose
151
2nd Dose
11006
FLWs
1st Dose
494
2nd Dose
30004
Age Group 18-44 years
1st Dose
1802841
2nd Dose
2728730
Age Group 45-59 years
1st Dose
431496
2nd Dose
880495
Over 60 years
1st Dose
264700
2nd Dose
505116
1st Dose Administered in Total
2499682
2nd Dose Administered in Total
4155351
Total
6655033
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.