Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 284
India’s cumulative vaccination coverage crosses 103 crore landmark milestone
More than 51 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
26 OCT 2021 8:47PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 103 Crore landmark milestone(1,03,48,36,594) today. More than 51 lakh (51,56,054) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10378426
2nd Dose
9170709
FLWs
1st Dose
18370032
2nd Dose
15789557
Age Group 18-44 years
1st Dose
411037440
2nd Dose
131113078
Age Group 45-59 years
1st Dose
172926403
2nd Dose
92740536
Over 60 years
1st Dose
108606993
2nd Dose
64703420
Cumulative 1st dose administered
721319294
Cumulative 2nd dose administered
313517300
Total
1034836594
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 26thOctober, 2021 (284thDay)
HCWs
1st Dose
49
2nd Dose
8552
FLWs
1st Dose
225
2nd Dose
26926
Age Group 18-44 years
1st Dose
1454426
2nd Dose
2118832
Age Group 45-59 years
1st Dose
363318
2nd Dose
658091
Over 60 years
1st Dose
195412
2nd Dose
330223
1st Dose Administered in Total
2013430
2nd Dose Administered in Total
3142624
Total
5156054
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ২৮৪শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১০৩কী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন লানখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৫১ হেন্না কাপথোকখ্রে
26 OCT 2021 8:47PM by PIB Imphal
মশক থোক্না মায় পাকপা অমদা, ভারতনা ঙসি কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১০৩ লেন্দমার্ক মাইলস্তোন (১,০৩,৪৮,৩৬,৫৯৪) লানখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৫১ (৫১,৫৬,০৫৪) হেন্না কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৭৮৪২৬
অনিশুবা দোজ
৯১৭০৭০৯
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৭০০৩২
অনিশুবা দোজ
১৫৭৮৯৫৫৭
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪১১০৩৭৪৪০
অনিশুবা দোজ
১৩১১১৩০৭৮
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৭২৯২৬৪০৩
অনিশুবা দোজ
৯২৭৪০৫৩৬
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১০৮৬০৬৯৯৩
অনিশুবা দোজ
৬৪৭০৩৪২০
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৭২১৩১৯২৯৪
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৩১৩৫১৭৩০০
অপুনবা
১০৩৪৮৩৬৫৯৪
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১গী ওক্তোবর ২৬ (২৮৪শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৪৯
অনিশুবা দোজ
৮৫৫২
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
২২৫
অনিশুবা দোজ
২৬৯২৬
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৪৫৪৪২৬
অনিশুবা দোজ
২১১৮৮৩২
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩৬৩৩১৮
অনিশুবা দোজ
৬৫৮০৯১
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৯৫৪১২
অনিশুবা দোজ
৩৩০২২৩
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২০১৩৪৩০
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৩১৪২৬২৪
অপুনবা
৫১৫৬০৫৪
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷