হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ২৮৩শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১০২.৮ লানখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৫৮ হেন্না কাপথোকখ্রে
25 OCT 2021 8:51PM by PIB Imphal
মশক থোক্না মায় পাকপা অমদা, ভারতনা ঙসি কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ১০২.৮ (১,০২,৮৬,৬৯,০৫৩) লানখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৫৮ (৫৮,৮৭,৯৮১) হেন্না কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৭৮৩৪৯
অনিশুবা দোজ
৯১৬০১৬৩
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৬৯৭১১
অনিশুবা দোজ
১৫৭৫৫৬৬৬
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪০৯২৪৭৭৩২
অনিশুবা দোজ
১২৮৬৭৪৭৫০
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৭২৪৭৩৩৬৩
অনিশুবা দোজ
৯১৯৪৮৯৭৩
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১০৮৩৬২৫২৪
অনিশুবা দোজ
৬৪২৯৭৮২২
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৭১৮৮৩১৬৭৯
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৩০৯৮৩৭৩৭৪
অপুনবা
১০২৮৬৬৯০৫৩
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১গী ওক্তোবর ২৫ (২৮৩শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১২৫
অনিশুবা দোজ
৯২৬১
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
২৩৪
অনিশুবা দোজ
২৭৮৫৮
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৬৭৪১৫০
অনিশুবা দোজ
২৩৮১৪৩৯
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৪১৩২৮১
অনিশুবা দোজ
৭৭১৬৮১
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২২০৮৫৬
অনিশুবা দোজ
৩৮৯০৯৬
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২৩০৮৬৪৬
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৩৫৭৯৩৩৫
অপুনবা
৫৮৮৭৯৮১
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 283
India’s cumulative vaccination coverage crosses 102.8 crore
More than 58 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
25 OCT 2021 8:51PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed102.8 Crore(1,02,86,69,053) today. More than 58 lakh (58,87,981) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10378349
2nd Dose
9160163
FLWs
1st Dose
18369711
2nd Dose
15755666
Age Group 18-44 years
1st Dose
409247732
2nd Dose
128674750
Age Group 45-59 years
1st Dose
172473363
2nd Dose
91948973
Over 60 years
1st Dose
108362524
2nd Dose
64297822
Cumulative 1st dose administered
718831679
Cumulative 2nd dose administered
309837374
Total
1028669053
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 25thOctober, 2021 (283thDay)
HCWs
1st Dose
125
2nd Dose
9261
FLWs
1st Dose
234
2nd Dose
27858
Age Group 18-44 years
1st Dose
1674150
2nd Dose
2381439
Age Group 45-59 years
1st Dose
413281
2nd Dose
771681
Over 60 years
1st Dose
220856
2nd Dose
389096
1st Dose Administered in Total
2308646
2nd Dose Administered in Total
3579335
Total
5887981
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.