হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ২৬৪শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ৯২.৬০ লানখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৮.৩০ ফাওবগী মনুংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৪০ হেন্না কাপথোকখ্রে
06 OCT 2021 10:31PM by PIB Imphal
মশক থোক্না মায় পাকপা অমদা, ভারতনা ঙসি কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ৯২.৬০ (৯২,৬০,৪৮,৫২৭) লানখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৮.৩০ ফাওবদা, ভেক্সিন দোজ লাখ ৪০ (৪০,৪৩,৬০০) হেন্না কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৭৪৪৫০
অনিশুবা দোজ
৮৯৬৭২৩১
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৮৩৫৬৭৫৩
অনিশুবা দোজ
১৫১৯৭০৮৫
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩৭৪৪৬৫২৭২
অনিশুবা দোজ
৯৪০৫৬৩১৯
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৬২৯৭৫৯০৪
অনিশুবা দোজ
৮০৩৬৯৬৪৮
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১০৩১৮৪২১১
অনিশুবা দোজ
৫৮১০১৬৫৪
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৬৬৯৩৫৬৫৯০
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২৫৬৬৯১৯৩৭
অপুনবা
৯২৬০৪৮৫২৭
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১গী ওক্তোবর ০৬ (২৬৪শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৫১
অনিশুবা দোজ
৮০৭৬
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৩৫৫
অনিশুবা দোজ
২০২৪৩
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৪৮০৬৪৬
অনিশুবা দোজ
১৪৩২৮০১
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩২৪৯০৫
অনিশুবা দোজ
৪০২০৮২
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৬২০২০
অনিশুবা দোজ
২১২৩২১
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
১৯৬৮০৭৭
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২০৭৫৫২৩
অপুনবা
৪০৪৩৬০০
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 264
India’s cumulative vaccination coverage crosses 92.60 crore
More than 40 lakh Vaccine doses administered today till 8:30 pm
06 OCT 2021 10:31PM by PIB Delhi
In a significant achievement, India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 92.60 Crore(92,60,48,527) today. More than 40 lakh (40,43,600) Vaccine Doses have been administered till 8:30 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10374450
2nd Dose
8967231
FLWs
1st Dose
18356753
2nd Dose
15197085
Age Group 18-44 years
1st Dose
374465272
2nd Dose
94056319
Age Group 45-59 years
1st Dose
162975904
2nd Dose
80369648
Over 60 years
1st Dose
103184211
2nd Dose
58101654
Cumulative 1st dose administered
669356590
Cumulative 2nd dose administered
256691937
Total
926048527
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 6thOctober, 2021 (264thDay)
HCWs
1st Dose
151
2nd Dose
8076
FLWs
1st Dose
355
2nd Dose
20243
Age Group 18-44 years
1st Dose
1480646
2nd Dose
1432801
Age Group 45-59 years
1st Dose
324905
2nd Dose
402082
Over 60 years
1st Dose
162020
2nd Dose
212321
1st Dose Administered in Total
1968077
2nd Dose Administered in Total
2075523
Total
4043600
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.