|
হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ২৬৩শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ কোতি ৯২গী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন লানখ্রে ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৫৪ হেন্না কাপখি
05 OCT 2021 8:39PM by PIB Imphal
মরু ওইবা এচিবমেন্ত অমদা, ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ ঙসি কোতি ৯২গী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন(৯২,১১,৮০,০২২) লানখ্রে৷ ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৫৪ হেন্না(৫৪,০৮,৪২০) কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৭৪,২৬৬
অনিশুবা দোজ
৮৯,৫৭,৪৬৬
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৫৬,২৯৪
অনিশুবা দোজ
১,৫১,৭২,৭৮৯
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩৭,২৬,০১,৭১৫
অনিশুবা দোজ
৯,২৪,৫০,৯৭০
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৬,২৫,৫৭,১৫৩
অনিশুবা দোজ
৭,৯৮,৯২,৫৪৯
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১০,২৯,৭৩,৪০১
অনিশুবা দোজ
৫,৭৮,৪৩,৪১৯
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৬৬,৬৮,৬২,৮২৯
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২৫,৪৩,১৭,১৯৩
অপুনবা
৯২,১১,৮০,০২২
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্ত অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১, ওক্তোবর ৫ (২৬৩শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৫৯
অনিশুবা দোজ
৯,৭৭১
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৩৩২
অনিশুবা দোজ
২৭,১৩৯
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২০,৮৫,৪৫৩
অনিশুবা দোজ
১৭,১২,২৯৬
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৫,৩০,০৯৩
অনিশুবা দোজ
৫,১৮,৮৮৬
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২,৬২,১৫৪
অনিশুবা দোজ
২,৬২,১৩৭
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২৮,৭৮,১৯১
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২৫,৩০,২২৯
অপুনবা
৫৪,০৮,৪২০
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 263
India’s cumulative vaccination coverage crosses 92 crore landmark milestone
More than 54 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
05 OCT 2021 8:39PM by PIB Delhi
In a significant achievement, India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 92 Crore landmark milestone (92,11,80,022) today. More than 54 lakh (54,08,420) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,74,266
2nd Dose
89,57,466
FLWs
1st Dose
1,83,56,294
2nd Dose
1,51,72,789
Age Group 18-44 years
1st Dose
37,26,01,715
2nd Dose
9,24,50,970
Age Group 45-59 years
1st Dose
16,25,57,153
2nd Dose
7,98,92,549
Over 60 years
1st Dose
10,29,73,401
2nd Dose
5,78,43,419
Cumulative 1st dose administered
66,68,62,829
Cumulative 2nd dose administered
25,43,17,193
Total
92,11,80,022
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 5thOctober, 2021 (263rdDay)
HCWs
1st Dose
159
2nd Dose
9,771
FLWs
1st Dose
332
2nd Dose
27,139
Age Group 18-44 years
1st Dose
20,85,453
2nd Dose
17,12,296
Age Group 45-59 years
1st Dose
5,30,093
2nd Dose
5,18,886
Over 60 years
1st Dose
2,62,154
2nd Dose
2,62,137
1st Dose Administered in Total
28,78,191
2nd Dose Administered in Total
25,30,229
Total
54,08,420
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.