Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 260
India’s cumulative vaccination coverage crosses 90 crore landmark milestone
More than 65 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
02 OCT 2021 9:30PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 90 Crore landmark milestone (90,42,59,810) today. More than 65 lakh (65,27,196) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,73,643
2nd Dose
89,23,431
FLWs
1st Dose
1,83,54,753
2nd Dose
1,50,87,577
Age Group 18-44 years
1st Dose
36,60,33,612
2nd Dose
8,73,26,509
Age Group 45-59 years
1st Dose
16,08,92,513
2nd Dose
7,82,12,690
Over 60 years
1st Dose
10,20,96,166
2nd Dose
5,69,58,916
Cumulative 1st dose administered
65,77,50,687
Cumulative 2nd dose administered
24,65,09,123
Total
90,42,59,810
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 2nd October, 2021 (260th Day)
HCWs
1st Dose
355
2nd Dose
14,884
FLWs
1st Dose
731
2nd Dose
38,409
Age Group 18-44 years
1st Dose
23,91,219
2nd Dose
21,49,923
Age Group 45-59 years
1st Dose
5,62,689
2nd Dose
6,67,998
Over 60 years
1st Dose
3,18,866
2nd Dose
3,82,122
1st Dose Administered in Total
32,73,860
2nd Dose Administered in Total
32,53,336
Total
65,27,196
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ২৬০শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কভরেজ কোতি ৯০গী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন লানখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৬৫ হেন্না কাপথোকখ্রে
02 OCT 2021 9:30PM by PIB Imphal
মশক থোক্না মায় পাকপা অমদা, ভারতনা ঙসি কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ৯০ (৯০,৪২,৫৯,৪১০) লেন্দমার্ক মাইলস্তোন লানখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৬৫ (৬৫,২৭,১৯৬) হেন্না কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৭৩,৬৪৩
অনিশুবা দোজ
৮৯,২৩,৪৩১
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৫৪,৭৫৩
অনিশুবা দোজ
১,৫০,৮৭,৫৭৭
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩৬,৬০,৩৩,৬১২
অনিশুবা দোজ
৮,৭৩,২৬,৫০৯
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৬,০৮,৯২,৫১৩
অনিশুবা দোজ
৭,৮২,১২,৬৯০
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১০,২০,৯৬,১৬৬
অনিশুবা দোজ
৫,৬৯,৫৮,৯১৬
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৬৫,৭৭,৫০,৬৮৭
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২৪,৬৫,০৯,১২৩
অপুনবা
৯০,৪২,৫৯,৮১০
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১গী ওক্তোবর ০২ (২৬০শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৩৫৫
অনিশুবা দোজ
১৪,৮৮৪
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৭৩১
অনিশুবা দোজ
৩৮,৪০৯
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২৩,৯১,২১৯
অনিশুবা দোজ
২১,৪৯,৯২৩
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৫,৬২,৬৮৯
অনিশুবা দোজ
৬,৬৭,৯৯৮
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩,১৮,৮৬৬
অনিশুবা দোজ
৩,৮২,১২২
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৩২,৭৩,৮৬০
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৩২,৫৩,৩৩৬
অপুনবা
৬৫,২৭,১৯৬
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷