|
হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ২৫৯শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ কোতি ৮৯.৬৭ লানখ্রে ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৬২ হেন্না কাপখি
01 OCT 2021 8:05PM by PIB Imphal
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ ঙসি কোতি ৮৯.৬৭(৮৯,৬৭,৫১,৩৩৪) লানখ্রে৷ ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৬২হেন্না(৬২,৮৬,৩৭৯) কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৭৩,২৫৬
অনিশুবা দোজ
৮৯,০৬,২৮৯
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৫৩,৪৭৯
অনিশুবা দোজ
১,৫০,৪২,৭৪৩
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩৬,৩২,০০,৮৪২
অনিশুবা দোজ
৮,৪৯,৭০,৮০০
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৬,০২,১৭,২৩৪
অনিশুবা দোজ
৭,৭৪,৫০,৬৯৩
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১০,১৭,১৬,০১৩
অনিশুবা দোজ
৫,৬৫,১৯,৯৮৫
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৬৫,৩৮,৬০,৮২৪
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২৪,২৮,৯০,৫১০
অপুনবা
৮৯,৬৭,৫১,৩৩৪
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১,ওক্তোবর ১ (২৫৯শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৪৫৩
অনিশুবা দোজ
১০,৩৪৮
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৬৮০
অনিশুবা দোজ
৩৪,৪২৫
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২৫,২৬,৬০৫
অনিশুবা দোজ
১৮,৮১,৮৪৬
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৬,২৬,৭৫৫
অনিশুবা দোজ
৫,৯১,৪১৭
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩,২৭,৫৭১
অনিশুবা দোজ
২,৮৬,২৭৯
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৩৪,৮২,০৬৪
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২৮,০৪,৩১৫
অপুনবা
৬২,৮৬,৩৭৯
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 259
India’s cumulative vaccination coverage crosses 89.67crore
More than 62 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
01 OCT 2021 8:05PM by PIB Delhi
India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 89.67 Crore (89,67,51,334) today. More than 62 lakh (62,86,379) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,73,256
2nd Dose
89,06,289
FLWs
1st Dose
1,83,53,479
2nd Dose
1,50,42,743
Age Group 18-44 years
1st Dose
36,32,00,842
2nd Dose
8,49,70,800
Age Group 45-59 years
1st Dose
16,02,17,234
2nd Dose
7,74,50,693
Over 60 years
1st Dose
10,17,16,013
2nd Dose
5,65,19,985
Cumulative 1st dose administered
65,38,60,824
Cumulative 2nd dose administered
24,28,90,510
Total
89,67,51,334
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 1st October, 2021 (259thDay)
HCWs
1st Dose
453
2nd Dose
10,348
FLWs
1st Dose
680
2nd Dose
34,425
Age Group 18-44 years
1st Dose
25,26,605
2nd Dose
18,81,846
Age Group 45-59 years
1st Dose
6,26,755
2nd Dose
5,91,417
Over 60 years
1st Dose
3,27,571
2nd Dose
2,86,279
1st Dose Administered in Total
34,82,064
2nd Dose Administered in Total
28,04,315
Total
62,86,379
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.