হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ২৫৭শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কভরেজ কোতি ৮৮গী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন লানখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৫৯ হেন্না কাপথোকখ্রে
29 SEP 2021 8:07PM by PIB Imphal
মশক থোক্না মায় পাকপা অমদা, ভারতনা ঙসি কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ৮৮ (৮৮,২৮,৮১,৫৫২) লানখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৫৯ (৫৯,৪৮,১১৮) হেন্না কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৭২,৪৩০
অনিশুবা দোজ
৮৮,৮০,২৪১
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৫১,৮৪৩
অনিশুবা দোজ
১,৪৯,৬৭,৪৪৭
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩৫,৭৫,৯৬,৫৮৩
অনিশুবা দোজ
৮,০৯,০৩,৮৬৯
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৫,৮৮,১৭,০৬০
অনিশুবা দোজ
৭,৬১,৫৩,৩২৬
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১০,০৯,৭৫,৯৯৩
অনিশুবা দোজ
৫,৫৮,৬২,৭৬০
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৬৪,৬১,১৩,৯০৯
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২৩,৬৭,৬৭,৬৪৩
অপুনবা
৮৮,২৮,৮১,৫৫২
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
Date: ২৯thSeptember, ২০২১ (২৫৭thDay) তাং: ২০২১গী সেপ্তেম্বর ২৯ (২৫৭ শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১৭৮
অনিশুবা দোজ
১২,৫৭২
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৯৭৬
অনিশুবা দোজ
৪৫,২১১
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২২,৬৮,২৮৪
অনিশুবা দোজ
১৮,৮৯,৯৯৮
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৫,৪৫,৪৮৭
অনিশুবা দোজ
৬,১১,৩৬৭
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২,৮০,২৭৫
অনিশুবা দোজ
২,৯৩,৭৭০
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৩০,৯৫,২০০
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২৮,৫২,৯১৮
অপুনবা
৫৯,৪৮,১১৮
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 257
India’s cumulative vaccination coverage crosses 88 crore landmark milestone
More than 59 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
29 SEP 2021 8:07PM by PIB Delhi
In a significant achievement, India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed88 Crore landmark milestone (88,28,81,552) today. More than 59 lakh (59,48,118) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,72,430
2nd Dose
88,80,241
FLWs
1st Dose
1,83,51,843
2nd Dose
1,49,67,447
Age Group 18-44 years
1st Dose
35,75,96,583
2nd Dose
8,09,03,869
Age Group 45-59 years
1st Dose
15,88,17,060
2nd Dose
7,61,53,326
Over 60 years
1st Dose
10,09,75,993
2nd Dose
5,58,62,760
Cumulative 1st dose administered
64,61,13,909
Cumulative 2nd dose administered
23,67,67,643
Total
88,28,81,552
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 29thSeptember, 2021 (257thDay)
HCWs
1st Dose
178
2nd Dose
12,572
FLWs
1st Dose
976
2nd Dose
45,211
Age Group 18-44 years
1st Dose
22,68,284
2nd Dose
18,89,998
Age Group 45-59 years
1st Dose
5,45,487
2nd Dose
6,11,367
Over 60 years
1st Dose
2,80,275
2nd Dose
2,93,770
1st Dose Administered in Total
30,95,200
2nd Dose Administered in Total
28,52,918
Total
59,48,118
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.