হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ২৫৩শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ৮৫ লেন্দমার্ক মাইলস্তোন অমা লানখ্রে
ঙসি নুমিদাং পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৬২ হেন্না কাপথোকখ্রে
25 SEP 2021 8:24PM by PIB Imphal
মশক থোক্না মায় পাকপা অমদা, ভারতনা ঙসি কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কবরেজ কোতি ৮৫ (৮৫,৫৪,৭৮,২৭৯) লানখ্রে। ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৬২ (৬২,৪২,১২২) হেন্না কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কোভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কোভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১০৩৭১১৮৭
অনিশুবা দোজ
৮৮২৬৭৫৪
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৪৮,৯০৬
অনিশুবা দোজ
১,৪৮,০৭,২১৫
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩৪,৬৩,৯৮,১৭৩
অনিশুবা দোজ
৭,৩৩,১০,৩৪৩
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৫,৫৮,৯২,৮৭৮
অনিশুবা দোজ
৭,৩৫,২৪,৫০০
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৯,৯৪,২১,৯৯৮
অনিশুবা দোজ
৫,৪৫,৭৬,৩২৫
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৬৩,০৪,৩৩,১৪২
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২২,৫০,৪৫,১৩৭
অপুনবা
৮৫,৫৪,৭৮,২৭৯
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: ২০২১গী সেপ্তেম্বর ২৫ (২৫৩শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
২৭০
অনিশুবা দোজ
১০,৬৫৭
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৪০৩
অনিশুবা দোজ
৪২,৯১০
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২২,৩৮,১৫৪
অনিশুবা দোজ
২২,২৭,৪৭১
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৫,৪৬,৭৫২
অনিশুবা দোজ
৬,০৬,৯৩৬
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২,৮২,২৩৫
অনিশুবা দোজ
২,৮৬,৩৩৪
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৩০,৬৭,৮১৪
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৩১,৭৪,৩০৮
অপুনবা
৬২,৪২,১২২
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 253
India’s cumulative vaccination coverage crosses 85 crore landmark milestone
More than 62 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
25 SEP 2021 8:24PM by PIB Delhi
In a landmark achievement, India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 85 Crore landmark milestone (85,54,78,279) today. More than 62 lakh (62,42,122) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
10371187
2nd Dose
8826754
FLWs
1st Dose
1,83,48,906
2nd Dose
1,48,07,215
Age Group 18-44 years
1st Dose
34,63,98,173
2nd Dose
7,33,10,343
Age Group 45-59 years
1st Dose
15,58,92,878
2nd Dose
7,35,24,500
Over 60 years
1st Dose
9,94,21,998
2nd Dose
5,45,76,325
Cumulative 1st dose administered
63,04,33,142
Cumulative 2nd dose administered
22,50,45,137
Total
85,54,78,279
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 25thSeptember, 2021 (253rdDay)
HCWs
1st Dose
270
2nd Dose
10,657
FLWs
1st Dose
403
2nd Dose
42,910
Age Group 18-44 years
1st Dose
22,38,154
2nd Dose
22,27,471
Age Group 45-59 years
1st Dose
5,46,752
2nd Dose
6,06,936
Over 60 years
1st Dose
2,82,235
2nd Dose
2,86,334
1st Dose Administered in Total
30,67,814
2nd Dose Administered in Total
31,74,308
Total
62,42,122
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.