Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 Vaccination Update - Day 251
India’s cumulative vaccination coverage crosses 84 crore landmark milestone
More than 65 lakh Vaccine doses administered today till 7 pm
23 SEP 2021 7:46PM by PIB Delhi
In a landmark achievement, India’s COVID-19 vaccination coverage has crossed 84 Crore landmark milestone (84,08,21,190) today. More than 65 lakh (65,26,432) Vaccine Doses have been administered till 7 pm today. The daily vaccination tally is expected to increase with the compilation of the final reports for the day by late tonight.
The cumulative coverage of vaccine doses, segregated based on population priority groups, is as follows:
Cumulative Vaccine Dose Coverage
HCWs
1st Dose
1,03,70,538
2nd Dose
87,99,476
FLWs
1st Dose
1,83,47,928
2nd Dose
1,47,16,085
Age Group 18-44 years
1st Dose
34,05,90,440
2nd Dose
6,88,05,465
Age Group 45-59 years
1st Dose
15,44,27,846
2nd Dose
7,21,67,362
Over 60 years
1st Dose
9,86,82,625
2nd Dose
5,39,13,425
Cumulative 1st dose administered
62,24,19,377
Cumulative 2nd dose administered
21,84,01,813
Total
84,08,21,190
Today’s achievement in the vaccination exercise, segregated by population priority groups, is as follows:
Date: 23rdSeptember, 2021 (251stDay)
HCWs
1st Dose
321
2nd Dose
12,510
FLWs
1st Dose
577
2nd Dose
42,710
Age Group 18-44 years
1st Dose
26,81,429
2nd Dose
18,32,923
Age Group 45-59 years
1st Dose
6,78,037
2nd Dose
6,18,765
Over 60 years
1st Dose
3,58,269
2nd Dose
3,00,891
1st Dose Administered in Total
37,18,633
2nd Dose Administered in Total
28,07,799
Total
65,26,432
The vaccination exercise as a tool to protect the most vulnerable population groups in the country from COVID-19 continues to be regularly reviewed and monitored at the highest level.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন অপদেৎ - ২৫১শুবা নুমিৎ
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ কোতি ৮৪কী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন লানখ্রে
ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা ভেক্সিন দোজ লাখ ৬৫ হেন্না কাপখি
23 SEP 2021 7:46PM by PIB Imphal
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ ঙসি কোতি ৮৪(৮৪,০৮,২১,১৯০)গী লেন্দমার্ক মাইলস্তোন লানখ্রে৷ ঙসি নুমিদাংগী পুং ৭ ফাওবদা,ভেক্সিন দোজ লাখ ৬৫ হেন্না(৬৫,২৬,৪৩২) কাপখ্রে৷ নুমিদাং অথেংবদা নুমিৎ অদুগী ফাইনেল ওইবা রিপোর্তশিং পীশিল্লকপদা নোংমগী ভেক্সিনেসন তেল্লী অসি হেনগৎলক্লবা য়াই হায়না পানরি৷
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা বেজ তৌদুনা কাপখিবা ভেক্সিন দোজকী অপুনবা কভরেজ অদু মখাদা লৈরে:
অপুনবা ভেক্সিন দোজ কভরেজ
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৭০,৫৩৮
অনিশুবা দোজ
৮৭,৯৯,৪৭৬
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৪৭,৯২৮
অনিশুবা দোজ
১,৪৭,১৬,০৮৫
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩৪,০৫,৯০,৪৪০
অনিশুবা দোজ
৬,৮৮,০৫,৪৬৫
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৫,৪৪,২৭,৮৪৬
অনিশুবা দোজ
৭,২১,৬৭,৩৬২
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৯,৮৬,৮২,৬২৫
অনিশুবা দোজ
৫,৩৯,১৩,৪২৫
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৬২,২৪,১৯,৩৭৭
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২১,৮৪,০১,৮১৩
অপুনবা
৮৪,০৮,২১,১৯০
পোপুলেসন প্রাইয়োরিতী গ্রুপশিংদা কাপখিবা ঙসিগী ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইসতা ফংলিবা এচিবমেন্দ অদু মখাদা লৈরে:
তাং: সেপ্তেম্বর ২৩, ২০২১ (২৫১শুবা নুমিৎ)
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৩২১
অনিশুবা দোজ
১২,৫১০
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
৫৭৭
অনিশুবা দোজ
৪২,৭১০
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
২৬,৮১,৪২৯
অনিশুবা দোজ
১৮,৩২,৯২৩
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৬,৭৮,০৩৭
অনিশুবা দোজ
৬,১৮,৭৬৫
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩,৫৮,২৬৯
অনিশুবা দোজ
৩,০০,৮৯১
অহানবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
৩৭,১৮,৬৩৩
অনিশুবা দোজ কাপখিবা অপুনবা মশিং
২৮,০৭,৭৯৯
অপুনবা
৬৫,২৬,৪৩২
লৈবাক অসিদা লৈরিবা খ্বাইদগী ফিভম শোক্নিংঙাই ওইরিবা মীওই কাংলুপশিংবু কোবিদ-১৯দগী ঙাকথোক্নবগী খুৎলাই অমা ওইনা শিজিন্নরিবা ভেক্সিনেসন এক্সর্সাইস অসি অৱাংবা থাক্তা চাং নাইনা লেপ্পা-লৈতনা য়েংশিল্লি৷