হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ভারতকী অপুনবা কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ কোতি ৮৩গী লেন্দমার্ক লানখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা দোজ লাখ ৭১ হেন্না কাপখ্রে
হৌজিক হৌজিক ওইরিবা রিকোভরী রেত অসি ৯৭.৭৭%নি
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩১,৯২৩ লাকখি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ (৩,০১,৬৪০)অসি অপুনবা কেস মশিংগী ০.৯০%নি
চয়োলগী ওইনা পোজিতিব ওইখিবগী চাং (২.১১%) ৩%গী মখাদা লৈখিবা নুমিৎ ৯০নি শুরে
23 SEP 2021 9:46AM by PIB Imphal
ঙসি অয়ুক্কী পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ফংখিবা প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না হৌখিবা পুং ২৪দা, ভেক্সিন দোজ ৭১,৩৮,২০৫ কাপতুনা, লৈবাক অসিগী কোবিদ-১৯ ভেক্সিনেসন কভরেজ অসি পুন্না কোতি ৮৩গী(৮৩,৩৯,৯০,০৪৯) লেন্দমার্ক লানখ্রে৷ মসি সেসন ৮১,৬৯,২৬০দা কাপখিবনি৷
ঙসি অয়ুক পুং ৭ ফাওবগী মনুংদা ফংখিবা প্রোভিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না ভেক্সিন কাপখিবা অপুনবা ফিগরগী শরুকশিং অদুদি:
ঐচ.সি.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,০৩,৭০,২০৫
অনিশুবা দোজ
৮৭,৮৫,৮৩৪
এফ.এল.দবল্যু.শিং
অহানবা দোজ
১,৮৩,৪৭,৩০৯
অনিশুবা দোজ
১,৪৬,৭১,২৪৪
চহি ১৮-৪৪ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৩৩,৭৭,৭৬,২৮৯
অনিশুবা দোজ
৬,৬৯,১০,৩৪৭
চহি ৪৫-৫৯ ফাওবগী মনুংদা লৈরিবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
১৫,৩৭,১৩,৬১০
অনিশুবা দোজ
৭,১৫,১৬,২৫০
চহি ৬০ হেল্লবা মীওইশিং
অহানবা দোজ
৯,৮৩,০৫,৫৮৭
অনিশুবা দোজ
৫,৩৫,৯৩,৩৭৪
অপুনবা
৮৩,৩৯,৯০,০৪৯
হৌখিবা পুং ২৪দা পেসেন্ত ৩১,৯৯০ রিকোভর তৌরকখিবা অসিনা রিকোভর তৌখ্রবা অপুনবা পেসেন্ত মশিং(লাইনা-লাইচৎ অসি হেক হৌরকপদগী) অসি ৩,২৮,১৫,৭৩১দা হেনগৎহনখ্রে৷
লোইন-লোইননা ভারতকী রিকোভরী রেতসু ৯৭.৭৭% ওইখ্রে৷ হৌজিক হৌজিক লৈরিবা রিকোভরী রেত অসি ২০২০গী মার্চ থাদগী য়েংবদা মসিনা খ্বাইদগী ৱাংবনি৷
কেন্দ্র অমসুং রাজ্যশিং/য়ু.তি.শিংনা য়াম্না কন্না খুৎশম্নদুনা হোৎনখিবা অসিনা নোংমদা অনৌবা কেস ৫০,০০০গী মখাদা তানা লাকখিবা হৌজিক্তি নুমিৎ ৮৮নি শুরে৷
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩১,৯২৩ লাকখি৷
হৌজিক হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং অসি ৩,০১,৬৪০নি৷ হৌজিক হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং অসি লৈবাক অসিগী অপুনবা পোজিতিব কেস মশিং অদুগী ০.৯০% ওই৷ মসি ২০২০গী মার্চ থাদগী য়েংবা মতমদা ভারত্তা লৈরিবা এক্তিব কেস মশিংগী খ্বাইদগী নেম্বা ফিগরনি৷
লৈবাক অসিদা তেস্তিং কেপাসিতী লেপ্প-লৈতনা হেনগৎলক্লি৷ হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত পুন্না ১৫,২৭,৪৪৩ তৌখি৷ হৌজিক ফাওবদা ভারতনা তেস্ত পুন্না কোতি ৫৫.৮৩ হেন্না (৫৫,৮৩,৬৭,০১৩) তৌখ্রে৷
লৈবাক অসিদা তেস্ত তৌবগী চাং হেনগৎলকখিবা অসিদা, হৌজিক্তি চয়োলগী ওইনা পোজিতিব ওইখিবগী চাং ২.১১% ওইদুনা ৩%গী মখাদা লৈখিবা নুমিৎ ৯০নি শুরে৷ নোংমদা পোজিতিব ওইবগী চাং ২.০৯% ওই৷ হৌজিক্তি নোংমদা পোজিতিব ওইখিবগী চাং ৩%গী মখাদা লৈখিবা নুমিৎ ২৪নি শুরে অমসুং ৫%গী মখাদা লৈখিবা নুমিৎ ১০৭নি শুরে৷

Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative COVID-19 Vaccination Coverage crosses the landmark of 83 Cr
More than 71 Lakh doses administered in the last 24 hours
Recovery Rate currently at 97.77%
31,923 New Cases reported in the last 24 hours
India's Active Caseload (3,01,640) is 0.90% of Total Cases
Weekly Positivity Rate (2.11%) less than 3% for last 90 days
23 SEP 2021 9:46AM by PIB Delhi
With the administration of 71,38,205 vaccine doses in the last 24 hours, India’s COVID-19 vaccination coverage crossed the landmark of 83Cr (83,39,90,049) as per provisional reports till 7 am today. This has been achieved through 81,69,260sessions.
The break-up of the cumulative figureas per the provisional report till 7 am today include:
HCWs
1st Dose
1,03,70,205
2nd Dose
87,85,834
FLWs
1st Dose
1,83,47,309
2nd Dose
1,46,71,244
Age Group 18-44 years
1st Dose
33,77,76,289
2nd Dose
6,69,10,347
Age Group 45-59 years
1st Dose
15,37,13,610
2nd Dose
7,15,16,250
Over 60 years
1st Dose
9,83,05,587
2nd Dose
5,35,93,374
Total
83,39,90,049
The recovery of 31,990 patients in the last 24 hours has increased the cumulative tally of recovered patients (since the beginning of the pandemic) to 3,28,15,731.
Consequently, India’s recovery rate stands at 97.77%. Recovery Rate is currently at its highest peak since March 2020.
Sustained and collaborative efforts by the Centre and the States/UTs continue the trend of less than 50,000 Daily New Cases that is being reported for 88 consecutive days now.
31,923 new cases were reported in the last 24 hours.
The Active Caseload is presently 3,01,640. Active cases presently constitute 0.90% of the country's total Positive Cases. This is the lowest figure in active cases in India since March 2020.
The testing capacity across the country continues to be expanded. The last 24 hours saw a total of
15,27,443tests being conducted. India has so far conducted over 55.83 Cr (55,83,67,013) cumulative tests.
While testing capacity has been enhanced across the country, Weekly Positivity Rate at 2.11% remains less than 3% for the last 90 days now. The Daily Positivity rate reported to be2.09%. The daily Positivity rate has remained below3% for last 24 days and below 5% for 107 consecutive days now.