অকোইবগী ফিভম অমসুং ঊমংগী মন্ত্রালয়
কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী ভুপেন্দ্র য়াদবনা নুমিৎ-২গী খোঙচৎতা ঙসি মনিপুরদা থুংখ্রে
18 SEP 2021 10:24AM by PIB Imphal
ভারত সরকারগী এনভাইর্নমেন্ত, ফোরেস্ত এন্দ ক্লাইমেৎ চেঞ্জ, লেবর এন্দ ইমপ্লোইমেন্তগী কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী ভপেন্দ্র য়াদবনা ঙসি নুমিৎ ২গী খোঙচৎতা মনিপুরগী ইম্ফালদা থুংখ্রে।
মহাক্কী খোঙচৎ অসিদা মহাক্না লেবর বিভাগ অমসুং ফোরেস্ত বিভাগকী ওফিসিএলশিং উনগনি অমসুং চাউখৎ-থৌরাংগী প্রোজেক্তশিং অমসুং স্কীমশিংগী মতাংদা খন্ন-নৈনগনি।

Ministry of Environment, Forest and Climate Change
Union Minister Shri Bhupendra Yadav arrives today on a 2-day visit to Manipur
18 SEP 2021 10:24AM by PIB Imphal
Union Minister for Environment , Forest &Climate Change, Labour & Employment ,Government of India Shri Bhupendra Yadav is aarriving in Imphal, Manipur today on a 2 day visit to the state.
During his visit he will be meeting officials of Labour Department and Forest Department and discussing developmental projects and schemes.